reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie w ten pokręcony dzień (rano słońce, później grad, śnieg, deszcz i teraz znów słoneczko)

Słodziutka staram się byc na bierząco, ale mój ociec siedzi ostatnio baaaaaaaaaaaaaardzo dużo przy necie i prawie nigdy nie pozwala mi usiąść do kompa (ale musze jeszcze trochę to wytrzymać). Poza tym ma baaaaaaaaaardzo wolne łącze i żeby was podczytać czasami musiałabym poświęcić caaaaaaaaaaaaały dzionek, a muszę ogarnąć dom rodziców, porobić obiadki sratki itd :rofl2::rofl2::-):-):-):-) Jeślichodzi o to tajemnicze coś to wytrzymajcie jeszcze 3 dni

reklama
Danula masz rację CIĘŻKI, ale mam nadzieję, że w praktyce przytyję minimalnie.

Znowu boli mnie prawy jajnik :baffled:

Aha znowu nie zaliczyłam tej poprawki, koleś jest wstrętny, tak zakręcił wszystko, że masakra, on oczekuje recytowania książki.
Dupek.

:-)

Sonitko porawisz nie martw się. Znam takich wykładowców, z powodu takich dupków nie skończyłam studiów i tak się zraziłam, że już więcej na studia się nie wybiorę.

Sonitko nastepnym razem zapewne Ci sie uda ;-) a ten sen....ciezki miałas naprawde ciezki :szok:heheh

Wróbelku nie mamy wyjscia jak poczekac jeszcze te kilka dni :tak:

Edytko ty tez moglabys byc sasiadka moja :-)

reklama
Do góry