reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jakie sny....... No cóz snił mi sie mnostwo pralek,wszedzie były same praliki .....moze dlatego ze mamy zamiar kupic pralke a ja do pozna czytalam jakie pralki ludzie polecaja ....hehe A drugi no coz łózko,mąz iiii........... chyba same sie domyslicie :zawstydzona/y:

Obiadek ...no ja planuje ogorkowa lub koperkowa ,watrobka, buraczki i ziemniaczki a juto byłby makaron z miesem i pieczarkami

reklama
witam dziewczynki

ale ipra no coz ...ominela mnie a ja robilam lulu

syla dalej trzymam kciuki ...
kasiu czekam na potwierdzenie Twojej coreczki
aga irl co sie stalo ze Ciebie tak malutko na BB

Witam Was kochane moje...
Anetko która to już @? po?
Udanych zakupków życzę.

Witaj Edytko :)
No to już będzie 3 @... i jeżeli będziemy trzymac się naszych dalszych ustalen (w co raczej watpoie żeby się zmieniły bo mój M baaarddzzooo pragnie dzieciątka - na drugi dzien jak sie dowiedzielismy ze bedziemy mieli dzidziusia nie wytrzymal i kupil śliczne male skarpeteczki...mam nadzieje że jeszcze sie przydadzą...) zaczynamy starac sie o nasze upragnione dzieciątko...:tak:

Carri
... a dzisiaj jemy cos dobrego słodkiego ??

a ja chcialam sobie jeansy kupic... i oczywiscie zadnych fajnych nie znalazłam... jak były fajne i cenę miały w miarę to rozmiar był albo 26 albo 40 i więcej... i kurcze nici z planów... ale co tam... ważne że farbkę do włosów Anetka sobie kupiła :-D

Syla, Kasiekkm trzymam mocno kciuki.Edytko daj znać jak będziesz coś wiedzieć.
Aguś Irl ostatnio naprawdę mało tu Ciebie. Kiedy masz nastepną wizytę?
Also udało Ci się zapisać do szkoły rodzenia?
Selenko gdzie jestes?
Niusia Tobie to jak zwykle dużo zdrówka życzę, oby znaleźli przyczynę Twoich dolegliwości.
Pozdrawiam wczorajsze imprezowiczki i te które słodko lulały bardzo serdecznie.

Wynik testu podwójnego to juz teraz ma w sumie zastosowanie bardziej informacyjne... :-( Dzidziusia juz przeciez nie ma :( Jednak martwie ze to jednak geny..... :no: wtedy juz kazda ciaza bedzie tym obciazona
Edytko do ginki ide jak juz bede miala wyniki cytomegalii, HVS i parwovirusa, mysle, że w przyszlym tygodniu jakos :( przez tel za duzo mi nie powiedziala, tylko tyle ze kiepsko wyszly i zebym sie nie martwila :-(

wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.

reklama
Do góry