reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nadrobiłam nocną hiperprodukcję, melduję się grzecznie i idę wyprasować obrus i pozmywać po obiedzie, a potem jak bedę mogła to zasiadę i poklikamy sobie kochaniutkie moje iskierki:-)

hejka dziewczynki,
melduje ze i ja zyje..naprodukowałyscie tyle, ze nie mam sily juz nic napisać :-)

Kingus gratuluje fasolinki, dbaj o nią i dawaj nam fotke to sie pocieszymy z toba :-)

O W MORDE!!!! CAŁYRANEK CZYTALAM I CZYTAŁAM... DOBRZE ŻE MIAŁAM WOLNE BO BYM NIE DAŁA RADY PRZY MOIM WOLNYM NECIE... UFF...
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

No ale dałam radę a wkopałam się sama bo miałam zaległosci od czwartku..

Kinguś..ZDJĘCIE, ZDJĘCIE....cieszę się BARDZO......

Szafirek...Kasiu.... współczuję wstawania 150 razy! :szok: Oby malutki szybko wyzdrowiał

Aga Ir jak te Twoje młodsze córy się nie domyślają? a im kiedy powiesz? Ja to myślę że to będzie jednak chłopak ;-)

Dilajla,Anesto co tam słychac?

Niusia już z m dobrze? To bardzo niedobrze że jesteś znow chora, organizm masz na pewno osłabiony po tych antybiotykach. Ja też mam nadzieje że już nie palisz? ;-)

Pyzuńka i Hania nocna (jak koszula ha, ha ale ta Edytka wymyśla) coś nie daję rady wieczorkami ale się poprawię :tak:

Scarlet,Hanka, MIRANDA, Angelka, :))),witam was i nowe dziewczynki przykro że też przez to przeszłyście ale z drugiej strony dobrze że mamy siebie i BB !!!

CYNICZNA WITAJ!!! SUPER ŻE JEST FASOLKA!!!

Słodziutka ty przekochana istoto pisz o sobie też!!! Choc widzę małą poprawę ;-)

Alutka, Alicja, Sasetka, Gabi , Karolka, Pixelka, Ola,
Wonka, Mala, Mordoklejka, Jezyk, Dlaczegotak,
Selenka, Kasiek, Sonita, Sylwia, Koti, Mirka,
Malalena, Allaa, Also, :))),Wróbelek,Ona....i wszystkie których nie wymienilam mocniutko pozdrawiam

No to wesela nam się szykują? Kochane to ja odkładam te staranka żeby się porządnie pobawic a nie z jakimś pikollo!!!

U mnie nic ciekawego, staranka ciche jeszcze w tym cyklu a potem to poczekam do maja. Nie nastawiam się zbytnio teraz, starac sie jakoś strasznie też nie będę, co będzie to będzie.

No to ha, ha teraz wy se te moje wypociny czytajcie!!

Enka, prawidłowa postawa, nic na siłę, ja też tak postanowiłam i w pierwszym cyklu staranek nam się udało, mimo, że nie wierzyłam że bedzie fasolinka:tak::-)

Cześć dziewczynki
Dzisiaj w sklepie wypatrzyłam figurkę aniołka i mój M. mi ją kupił. Wspólnie postanowiliśmy że to będzie Nasz Aniołek, Nasze Maleństwo :tak:

Ale ci zazdroszcze. Ja na rzadne aniolki patrzec niemoge. Mąz do tej pory sie zasmuca jak na gwiazdy patrzy. Mam swojego aniolka,w myslach w glowie ma biale malenkie piórkaa...

cześć dziewczynki. witam weekendowo. wróciłam z zajec i przespalam popoludnie :zawstydzona/y:

ja jakos też nie mogę na razie patrzeć na aniołki. jakos smutno mi sie wtedy robi :-(

reklama
Do góry