reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a oto przedstawiam moje słodkie maleństwo-widok z góry, główka,brzusio,z boku rączki widac
a z boku moja bomba zegarowa

ja wczoraj nie wiem co sie stało ale wymioty powróciły i tak strasznie wymiotowałam ze masakra, dzis tez sie nienajlepiej czuje. ale moze i lepiej bo wiem ze maleństwo fika.

Załączniki

• S4031737.JPG
    S4031737.JPG
    56,7 KB · Wyświetleń: 31
  • S4031738.JPG
    S4031738.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Witam Was
Dziewczyny jestem załamana i wariatkowo mi tylko pozostaje.... Dziś odebrałam wyniki i niestety przyrost bety jest duuużo niższy niż powinien:-(. Dzwoniła do lekarki i też jest zaniepokojona, a kiedy zapytałam czy jest możliwość że niski przyrost jest spowodowany drugim pustym pęcherzykiem, który teraz się wchłonął ( na usg widać było dwa pęcherzyki, w tym jeden pusty a drugi z bijącym serduszkiem), to powiedziała że to możliwe, ale nie wyszło jej to zbyt wiarygodnie....
Musze czekać do jutra wieczór na usg.......
Boże nie pozwól mi znów przez to przechodzić. Jeśli potwierdzi się najgorsze to chyba już nie zdecyduje się próbować- za dużo bólu..................

Alicja 1985 było całkiem przyzwoicie :zawstydzona/y:;-):-D
A nieśmiem pytać czy Ty wymęczyłaś skońcu swojego przyszłego M?

iławianka - bardzo dziękuje za ciepłe słowa. Córeczka śliczna. Malowana lala. Zresztą każde dziecko jest piękne. Tak jak każda z nas jest piękna.
W czwartek napewno będziemy trzymać kciuki, tylko jeszcze napisz o której godzinie. Pomodlę się by wszystko okazało się wporządku z Twoją córunią.

Haniu niooo witaj znowu :-D stęskniliśmy się za Tobą.
I jak pobyt u mamci?

Anetko dobrze że jesteś bo 3 dnito stanowczo za długo od BB;-) Ależ z M się z Was leniuszki zrobiły...hihihi przez dwa dni nie wychodzić z łóżka.Aż strach pomyśleć co będzie podczas owulki :-p:rofl2:
U nas jak pisałam ZAKOPANE i też do tego sypie i sypie i sypie i tak do znudzenia. Ja tez podpisuję się pod petycją i chcę wiosnę.

Sylwia dziękuje bardzo za zdjęcia :tak: Faktycznie bomba zegarowa tyka...ehhh niech to już będzie za Wami. A dzidzia niechrośnie jak na drożdżach.

Aguś AJ co się dzieje? Czemu milczysz?

Szafirku(Kasiu) miłej pracy życzę.

Agatko czekam już z niecierpliwością na telefon, piszę jedną ręką bo drugą mam zaciśnięta!!!

DZiewczyny powiedzcie tak szczerze czy jest jeszcze szansa mimo niskiego przyrostu bety?????????? Ja już tracę nadzieje ....

WItaj Iza(Olcia)

Luiza cokolwiek napiszę i tak nie odda tego co czuję a tym bardziej nie wiem co mądrego napisać by Ci ulżyć. Naprawdę wiem jaki to dla Ciebie stres czekać do jutra wieczora na usg. Mogę tylko napisać że nadzieja umiera w nas ostatnia i zawsze trzeba wierzyć do końca, choć czasem również to wydaje się dziwne. Powiedz mi jaki jest przyrost tej bety i na jakim etapie ciązy już jesteś?
Trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą cały czas.

Liuza pozostało czekać i nie tracic nadziei.... trzymam kciuki, miejmy nadzieję że ta beta to po prostu jakiś błąd..... jutro będziemy z tobą.....

Sylwia piękne twoje maleństwo, rzeczywiście juz podrośnięte:-D:-D:-D.... ale te wymioty są straszne, juz czas aby sobie poszły:crazy:..... a bomba zegarowa do rozbrojenia..... potrzebny tylko dobry saper:baffled:

Anetko takie lenistwo:-), każdemu się należy

buziaczki dla wszystkich na cały dzionek

reklama
cześć Edzia!!!!! miłego dnia..... ja spadam zaraz połazić po centrum handlowym, może jakiegoś ciuszka sobie kupię;-)

Do góry