reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusia Ty tez dasz rade rzucic
ja palilam ponad paczke dziennie a przy piwie to juz nie chce nawet myslec ile
i powiem Ci ze jestem happy ze nie pale
nie smierdze lepiej mi sie oddach zdrowasza bedem no i ponad 200 zł miesiecznie w kieszeni :))))

Alicja dziękuje. A to fakt.. "stara" ekipa sie zebrała i jakoś tak weselej jest i żal iść. Ale kto za mnie zobi robotę :dry:

Ale miło widzieć tutaj choć cześć starej paczki. Ehhh jak miło..

ja zmykam laski wpadlam tylko na chwilke maly juz hasia to pogadamy sobie troszke no i moze z M mi sie uda pofaflunic na gg
Edi ja cie nie wyganiam ale wiesz wiesiu czeka ;-)

acha zapomnialalm Andzi odnosnie twojego smska mysle ze sie dogadamy buziam was i zmykam pa

cześć dziewczynki. ehhh przeżyłam pierwszy dzien w pracy chociaż trudno było. ta część, która nie wiedziała ... dziś mnie jakoś dziwnie mierzyła :baffled: jakaś rozkojarzona byłam, ale jutro musi być lepiej.

słodziutka jak Ty pamiętasz wszystkie imiona, loginy :zawstydzona/y: . ja po przeczytaniu kilku stron chciałabym tyle napisać, ale boję się że cos pokręcę - zacznę sobie notatki robić :zawstydzona/y:

ech
fajnie sie siedzi ae musze isc.....
zmywanie czeka bo mi sie nie chcialo hehehheheh
no i kolacyjke trza jakas zjesc chyba bo juz A na mnie krzywo patrzy.......normalnie liczy mi wszystko co zjem( to co widz0i i twierdzi oczywiscie ze za malo.....
no moze ma troszke racji ale normalnie nie moge....na sniadanie zjadlam pol bulki....potem odiad(ziemniaczki,buraczki i jednego pulpecika w sosie) no i chyba trzeba zjesc cos na kolacje....ale glodna nie jestem....ech .....

Pati to zmykaj i pofafluń z mężem.. ależ mi się to słowo nadało :-D:tak:;-):-) A i ja zmykam do Wiesia :eek::laugh2:
Chyba czegoś chce :sorry::happy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Ależ Go kocham :-D:tak:;-):-)

Koti czekałam na wieści od Ciebie. Zobaczysz że z każdym dniem będzie lżej i na sercu i w pracy. Byłaś napewno dzisiaj dzielna.
Buziaczki ogromne dla Ciebie.

ALicja, Agula IRL, Pati i Koti naprawdę zmykam kochane dziewczynki

już mnie nie ma :laugh2:

reklama
Do góry