reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusia Ty tez dasz rade rzucic
ja palilam ponad paczke dziennie a przy piwie to juz nie chce nawet myslec ile
i powiem Ci ze jestem happy ze nie pale
nie smierdze lepiej mi sie oddach zdrowasza bedem no i ponad 200 zł miesiecznie w kieszeni :))))

Alicja dziękuje. A to fakt.. "stara" ekipa sie zebrała i jakoś tak weselej jest i żal iść. Ale kto za mnie zobi robotę :dry:

Ale miło widzieć tutaj choć cześć starej paczki. Ehhh jak miło..

ja zmykam laski wpadlam tylko na chwilke maly juz hasia to pogadamy sobie troszke no i moze z M mi sie uda pofaflunic na gg
Edi ja cie nie wyganiam ale wiesz wiesiu czeka ;-)

acha zapomnialalm Andzi odnosnie twojego smska mysle ze sie dogadamy buziam was i zmykam pa

cześć dziewczynki. ehhh przeżyłam pierwszy dzien w pracy chociaż trudno było. ta część, która nie wiedziała ... dziś mnie jakoś dziwnie mierzyła :baffled: jakaś rozkojarzona byłam, ale jutro musi być lepiej.

słodziutka jak Ty pamiętasz wszystkie imiona, loginy :zawstydzona/y: . ja po przeczytaniu kilku stron chciałabym tyle napisać, ale boję się że cos pokręcę - zacznę sobie notatki robić :zawstydzona/y:

ech
fajnie sie siedzi ae musze isc.....
zmywanie czeka bo mi sie nie chcialo hehehheheh
no i kolacyjke trza jakas zjesc chyba bo juz A na mnie krzywo patrzy.......normalnie liczy mi wszystko co zjem( to co widz0i i twierdzi oczywiscie ze za malo.....
no moze ma troszke racji ale normalnie nie moge....na sniadanie zjadlam pol bulki....potem odiad(ziemniaczki,buraczki i jednego pulpecika w sosie) no i chyba trzeba zjesc cos na kolacje....ale glodna nie jestem....ech .....

Pati to zmykaj i pofafluń z mężem.. ależ mi się to słowo nadało :-D:tak:;-):-) A i ja zmykam do Wiesia :eek::laugh2:
Chyba czegoś chce :sorry::happy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Ależ Go kocham :-D:tak:;-):-)

Koti czekałam na wieści od Ciebie. Zobaczysz że z każdym dniem będzie lżej i na sercu i w pracy. Byłaś napewno dzisiaj dzielna.
Buziaczki ogromne dla Ciebie.

ALicja, Agula IRL, Pati i Koti naprawdę zmykam kochane dziewczynki

już mnie nie ma :laugh2:

reklama
Do góry