reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moja mama umarła wczoraj parę minut po 15:00. ['].

Alu kochana. Nie znam słów i nie ma takich słów które by teraz Cię pocieszyły. Pomyśl że Twoja mama już nie cierpi i że odeszła do Boga, gdzie nie ma cierpienia i łez.Będzie bawić swoje wnuki (Aniołki) w niebie. Musisz wypłakać się. Ale musisz też stanąć na nogi. Dla siebie, dla dzidziusia które nosisz pod serduszkiem dla Twojego M, dla siostry... a przede wszystkim dla SWOJEJ MAMY. Bo ponoć Ci co odchodzą do nieba nie mogą się z niego cieszyć do końca gdy widzą jak ich opłakujemy. Musimy sie pogodzić z ich odejściem - wtedy też ONI są szczęśliwi.
Kochana teraz potrzeba Ci wiele sił. Musisz być silna. Bardzo Ci współczuję straty. Modliłam się za Was co dzień. I nadal nie przestanę.

Wieczne odpoczywanie, racz JEJ dać panie (*)(*)(*)
Also, przyjmij moje wyrazy współczucia i pozwól, że podpiszę się pod słowami Edytki i Oli, One to pięknie wyraziły... Wiesz moja mama chrzestna zmarła 1,5 roku temu, ale ja przynajmniej wiem że Ona już nie cierpi, też chorowała na raka i ostatnie lata życia spędziła w łóżka, cierpiała strasznie, ale po śmierci wyglądała tak spokojnie...Wiem, że teraz jest jej lepiej..... Dla Twojej mamy (*) (*) (*)

Also - to smutne , tym bardziej jeśli odchodzi ktoś kogo kochamy , kiedyś pewien ksiądz w wywiadzie powiedział , że nasz ból i płacz jest wyrazem naszego " ziemskiego egoizmu " - bo osobie która odchodzi do Pana , naprawde nie jest źle , wreszcie nie czuje bólu , nie wie co to lęk i złość , czuje przyjemne ciepło i błogość , a my zwykli śmiertelnicy - opłakujemy tą osobę ze smutku że jej już nie bedzie z nami , ale to nieprawda - Ona zawsze będzie ! W Twoim Sercu I Sercach Twoich Bliskich , W Twoim umyśle i wspomnieniach , aż wreszcie nadejdzie taki dzień ... kiedy znów bedziesz mogła chwycić jej ręce i przytulić się do niej , ale zanim nadejdzie ten czas masz jeszce dużo do zrobienia tutaj , ktoś teraz bedzie bardzo potrzebował twojej miłości , pomocy , oraz tego zebys nauczyła go tego świata ... ten ktoś mieszka w twoim łonie i niebawem sie poznacie . Musisz być silna - dla tego dzieciątka .
Wyrazy współczucia ....

Mireczka - śniło mi sie dziś że Urodziłaś !!! Leżałaś na łóżku i tuliłaś swoje dziciątko i byłaś bardzo , bardzo szczęśliwa !!!

Heheheh, ja tam wolę jeszcze trochę poczekać z porodem, w końcu to dopiero( albo już ) 35 tc leci:-D Ale jak już urodzę to napewno bedę szczęśliwa:-)

Byłam u rodziców i usiedzieć nie mogę od kilku godzin. Tak mnie boli.. jak pokazałam mamie. Mama mówi że chyba przepona bo boli z tyłu i z przodu.. jednakowo w tym samym miejscu. A ja zwijam się z bólu :baffled: i nie wiem co robic?
Przeszło trochę?

dziewczynki właśnie sie dowiedziałam, że moja mami zabawiła sie w sponsora i lece 4 lutego do anglii do mojej przyjaciółki wesprzeć ja przy małym krzykaczu Kaceprku bedzie trzeba niemowlaczka uspokoic biedak ciagle płacze także nie bedzie mnie do 24 lutego
Będziemy czekać. Udanej wizyty.

Also bardzo mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia.

Zrobiłam dziś test i niestety tylko jedna krecha teraz pozostaje mi czekać na @...

Also współczuje Tobie i Twojej rodzinie z powodu smierci mamy.Wiem jaki ból i smutek panuje w Twoim/Waszym sercu i nie ma słów by cie pocieszyć.Jestem z Tobą w bólu i w tym złym teraz dla Ciebie czasie.Twoja mama będzie czuwać nad Tobą.Przytulam Cię bardzo mocno.Niedawno pochowałam tatę i wiem jaka ogromna pustka po nim została.Tule cię mocno do serducha,trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Also kochanie dla Twojej mamusi
[*]
[*]
[*] kochanie 3maj się wiem jak się teraz czujesz ale musisz być dzielna dla Twojej siostrzyczki Boże jak mi przykro a miałam taką nadzieję :-(

Also kochana szczerze współczuję, ale dziewczynki mają rację czasem jest lepiej że nasi bliscy nie cierpią już tu z nami i choć pustka jest ogromna. W tych trudnych chwilach życzę siły i spokoju dbaj o was....

reklama
Do góry