allaa
Fanka BB :)
Alu bardzo, bardzo mi przykro.Przyjmij moje szczere wyrazy współczucia ['].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama umarła wczoraj parę minut po 15:00. ['].
Also, przyjmij moje wyrazy współczucia i pozwól, że podpiszę się pod słowami Edytki i Oli, One to pięknie wyraziły... Wiesz moja mama chrzestna zmarła 1,5 roku temu, ale ja przynajmniej wiem że Ona już nie cierpi, też chorowała na raka i ostatnie lata życia spędziła w łóżka, cierpiała strasznie, ale po śmierci wyglądała tak spokojnie...Wiem, że teraz jest jej lepiej..... Dla Twojej mamy (*) (*) (*)Alu kochana. Nie znam słów i nie ma takich słów które by teraz Cię pocieszyły. Pomyśl że Twoja mama już nie cierpi i że odeszła do Boga, gdzie nie ma cierpienia i łez.Będzie bawić swoje wnuki (Aniołki) w niebie. Musisz wypłakać się. Ale musisz też stanąć na nogi. Dla siebie, dla dzidziusia które nosisz pod serduszkiem dla Twojego M, dla siostry... a przede wszystkim dla SWOJEJ MAMY. Bo ponoć Ci co odchodzą do nieba nie mogą się z niego cieszyć do końca gdy widzą jak ich opłakujemy. Musimy sie pogodzić z ich odejściem - wtedy też ONI są szczęśliwi.
Kochana teraz potrzeba Ci wiele sił. Musisz być silna. Bardzo Ci współczuję straty. Modliłam się za Was co dzień. I nadal nie przestanę.
Wieczne odpoczywanie, racz JEJ dać panie (*)(*)(*)
Also - to smutne , tym bardziej jeśli odchodzi ktoś kogo kochamy , kiedyś pewien ksiądz w wywiadzie powiedział , że nasz ból i płacz jest wyrazem naszego " ziemskiego egoizmu " - bo osobie która odchodzi do Pana , naprawde nie jest źle , wreszcie nie czuje bólu , nie wie co to lęk i złość , czuje przyjemne ciepło i błogość , a my zwykli śmiertelnicy - opłakujemy tą osobę ze smutku że jej już nie bedzie z nami , ale to nieprawda - Ona zawsze będzie ! W Twoim Sercu I Sercach Twoich Bliskich , W Twoim umyśle i wspomnieniach , aż wreszcie nadejdzie taki dzień ... kiedy znów bedziesz mogła chwycić jej ręce i przytulić się do niej , ale zanim nadejdzie ten czas masz jeszce dużo do zrobienia tutaj , ktoś teraz bedzie bardzo potrzebował twojej miłości , pomocy , oraz tego zebys nauczyła go tego świata ... ten ktoś mieszka w twoim łonie i niebawem sie poznacie . Musisz być silna - dla tego dzieciątka .
Wyrazy współczucia ....
Mireczka - śniło mi sie dziś że Urodziłaś !!! Leżałaś na łóżku i tuliłaś swoje dziciątko i byłaś bardzo , bardzo szczęśliwa !!!
Przeszło trochę?Byłam u rodziców i usiedzieć nie mogę od kilku godzin. Tak mnie boli.. jak pokazałam mamie. Mama mówi że chyba przepona bo boli z tyłu i z przodu.. jednakowo w tym samym miejscu. A ja zwijam się z bólu i nie wiem co robic?
Będziemy czekać. Udanej wizyty.dziewczynki właśnie sie dowiedziałam, że moja mami zabawiła sie w sponsora i lece 4 lutego do anglii do mojej przyjaciółki wesprzeć ja przy małym krzykaczu Kaceprku bedzie trzeba niemowlaczka uspokoic biedak ciagle płacze także nie bedzie mnie do 24 lutego