reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobrek dziewczynki kochane.

Pixela(Aniu) a z Wiki nie masz żadnych ciuszków ciążowych? Jak znalazł byłby teraz.Bo może faktycznie nie warto kupować., ale choć kilka.. tak ładnie wyeksponujesz brzuszek. A mnie się strasznie podoba jak brzuszek jest widczony i ładnie wyeksponowany a nie chowany jakby był "nie na miejscu" :sorry2:

Alutka super ze piszesz. Bo jak Cię tu jakoś mało to tak dziwnie pusto. Ochotnika we mnie do sprzątania nie masz:-p:no: siła mnie do sprzątania nie zaciągną. A już dziś Wiesiowi mówię że pasuje znów ze szmatką po domu i łazience pochodzić :baffled:
Udanych zakupów i miłego :sorry2:(jak może być miłe:confused:) sprzątania...:-D

Izunia lepiej naprawdę lepiej - jak nic Ci nie wyjdzie z tych badań. Lepiej być zdrowa jak rydz i zdać się na ulubiony przez lekarzy przypadek niż chorować i leczyć się. A z drugiej strony przyczyn poronienia może być tak dużo że naprawdę nie sposób porobić wszystkie badania by cokolwiek wykluczyć. W sumie robi się zwłaszcza po pierwszym podstawowe badania. A czasem te bardzo specjalistyczne dają obraz całości.
Naprawdę się ciesz że jesteś ZDROWA! a własnie mąż się badał?

Alicja my autko osobowe mamy. Tylko chodziło nam teraz o busa do pracy. I jest :tak:

Agula Irl dobrze że głowka dzisiaj nie boli. A u nas dzisiaj znów śnieg sobie przypomniał że za mało go jest... więc pada i pada.. zapraszam Tarnów "prawie jak Zakopane" :nerd::-D

Aguś AJ świętowanie wyglądało tak że wypiłam pół piwa :dry: dobrego schłodzonego i chrowałam w nocy:wściekła/y::angry:.. ale na szczęście wstałam i jest mi lepiej :sorry2:...

WItaski Andzi :-D:tak:;-):-)

reklama
hej
mój M się nie badał ale chyba go wyśle na te badania bo chcę cos konkretnego wiedzieć
Selenko ja mam TSH 2,61 to za dużo?
norma niby do 5 ale Ty masz 0,31

a do Opałkowej to naprawde chetnie sie z toba wybiorę,daj znac tylko wczesniej kiedy bo ja do szkoły jezdze i nie zawsze moge:-)

Cześć dziewczynki!!!

My już rano posprzątaliśmy( Adrianek w brzuszku robił porządki, a ja w domu):-) Wczoraj cieszyliśmy się z mężem jak dzieci( on chyba bardziej odemnie:-)) bo kurier przywiózł nam wózek zamówiony na Allegro, bardzo nam się podoba, ma duże pompowane koła, fajny granatowo zielony kolorek, do tego gratis dostaliśmy śpiworek, folię przeciwdeszczową i materacyk do wózka z 2 cm gąbki, więc stwierdziliśmy, że zakup naprawdę udany. Może lekki to on nie jest, ale nam to nie przeszkadza, bo nie musimy z nim po schodach biegać. acha i w komplecie był jeszcze fotelik samochodowy:-D

Pixelko, tak często pisałaś o swojej teściowej, że teraz jak weszła ta nowa reklama Ikei, to ta starsza babka właśnie mi się z Twoją teściową kojaży:-D:rofl2::-D

Edytko, gratuluje zakupu, a my chyba będziemy musieli sprzedać nasz samochód, bo coś mu się w elektronice miesza i nie opłaca nam się go trzymać, trza się za nowym wehikułem rozejżeć:-(

Może uda mi się w niedzielę, bo nie dorobiłam się jeszcze aparatu, muszę pożyczyć od mamy, a z telefonu to nie potrafię zrzucać na kompa, jestem w tym temacie do tyłu:baffled::-D

Izunia tsh w sumie masz niezłe. Ja też takie mam. Choć ginek mówił i słyszałam to już nie od jednego. Że dla kobiety starającej się o dziecko powinnotsh być do 1.

Mika piękny zakup. Naprawdę musi cieszyć. Adrianek mówisz robi porządki? A jak to wygląda?

Edytko, to wygląda tak, że mam uczucie, ze chce mi np lewy jajnik wyrwać:-D Normalnie chyba mu sie piłeczki podobaja, bo zawsze mnie w to samo miejsce tłucze:-D ale to nic, niech kopie mnie póki może, bo jak się urodzi to ja już mu nie pozwolę:-D

reklama
Tak Iza tsh to hormony tarczycy.

Mika uffff piękne musi być to uczucie. Wiadomo że nie należy do pzyjemnych kopanie po wnętrznościach. Ale jak robi to wyczekany skarbek :-D:rofl2: wszystko się wybacza!!!

Do góry