reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no............... w końcu doczytałam, ależ naprodukowałyście!!!!!

Ja padnięta jestem po pracy..... jutro mam wolne więc troszkę z wami porozmawiam:tak:
Sylwia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

buziaczki na dobranoc.....

Edzia....no niezle...gratuluje zakupu.....miłego świętowania....
Wróbelek...wyluzuj..mam nadzieje,że się oszczędzasz kochana...
Ola...trzymam kciuki za pomyślny wynik....

Ale tu cisza.....zmykam i ja....słodkich snów kochane.....

A ja sie dziś witam..

m wyprawiony do pracki, ja po sniaanku i kausi z ogromna ilościa mleka i czytam co tam u Was :-)

Syla gratuluje pieknej fasolki, niech rosnie nam zdrowo :-)

Kinguś, ja bym jeszzce nic nie przesadzała :-)

Słodziutka...busik :-) hohoho, niezla fura...

Niusi@ marsz do lekarza, 2 mies to juz niezłe przegiecie z tym choróbskiem

szafirku, dobry pomysł z tym usg....warto sprawdzić co w trawie piszczy ... i ew. zadzialać

Wróbelku, jak sie juz wyremontujesz to moze czesciej popiszesz co u was? moze jakas fotka brzuszka?

Reaszte kobitek pozdrawiam, staraczki-trzymam za was kciuki!!!

,,,,a my mamy juz mniej niz 150 dni do konca :-)...jak doczekam do 100 to chyba sie upije picolo ze szczescia :-)..ide poogladać ubranka ciazowe, choć brzuszka brak to napewno kiedys i on sie pokarze i wtedy beda jak znalazł...chos czy na 3-4 mies warto kupować? bo chyba zanim beda dobre to jeszzce sobie poczekam

Ostatnia edycja:
dzień dobry....

Pixellka naprawdę twój suwaczek pomyka jak szalony.... może narazie ubranka ciążowe niepootrzebne ale mam przeczucie że długo taka zgrabniutka nie pochodzisz:tak::tak::tak:..... i proszę za parę dni o następne fotki to będziemy oceniać......

spadam na małe zakupy....
szukam ochotnika do sprzątania.........

hej dziewczynki
Pixelk ja też poprosze o zdjęcia za miesiąc:-)
czesc Aga,Alutka:-)
ja odebrałam wyniki tak wiec nie mam przeciwciał antyjądrowych uff ( tego sie bałam bo to ciezko chyba leczyc),zespołu antyfosfolipidowego też nie
z drugiej strony martwie sie w takim razie co mi jest?

reklama
Dzień dobry.
Ola15 bardzo się cieszę, a nie mówiłam? Tym bardziej będzie co świętować w Opałkowej Chacie. I nie dumaj co Ci jest. Nie pamiętam dokładnie Twojej historii, ale mógł to być błąd zarodka, jak to mówią lekarze "tak się zdarza".
Edi, no cóż, zmotoryzowana jesteś, jak juz obiecał mój M Twojemu M jak tylko skończymy składać Lagunkę po stłuczce jedziemy do Was. Tylko na propozycję Wiesia to ja się nie zgadzam. Ja jestem "pies ogrodnika":rofl2::-p
Alutka, miło,ze jesteś.
Pixella, za mało jesz i dzidzia usadowiła się w żołądku chyba.;-)
Aguś AJ, szafirku:happy:
Gabi, zdrówka Ci zyczę, prześlicznie na tym zdjęciu wyszłaś. Gratuluję figury.
Agatko, trzymam kciuki dalej i się cieszę, trzymaj się.
Syla, musi być dobrze. Ty masz tyć a nie chudnąć!
okazone co u Ciebie?
Kinguś, Ja Ci kibicuję , nawet nie wiesz jak bardzo.:tak:
Magdalenko38, mam nadzieję, że Ci pomogłam choć trochę. U Mnie wyniki są dobre, lekarka zadowolona. TSH 0,31 a ft4 1,51. Kontrola za dwa tygodnia.
Karola71 mało Cię ostatnio.
Miruś jak dziś Adrianek? Jejku jak Ci zazdroszczę ,że już jesteś na finiszu, bezpiecznym finiszu.

Pozostałe niewymienione pozdrawiam serdecznie. Do napisania.

Do góry