reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzielnie trzymałyście kciuki???
Chyba nie? :no::zawstydzona/y:
Ale i tak się udało :-p:blink:;-)
Kupiliśmy busa. Wkońcu mąż będzie miał wygodę. No i ja z nim :-):tak::-D
Tyle dobrych wieści :sorry2:

Teraz zabieram się za odpowiedzi :-D

reklama
Agatko jak mam czekać na Ciebie jak Ty na październiku przesiadujesz a o mnie to zapomniałaś :crazy::-D:szok::rofl2::tak:;-):-) I później znów małżeńskie kłotnie że mnie nie ma wtedy jak Ty jesteś :-p przepraszam znaczy WY jesteście :zawstydzona/y::-)

Izunia dziękuje bardzo za zaproszenia!!! U Andzi mnie wykukałaś?:-D:tak:;-):-)
Dziękuje

Wróbelek musi już zaczynać być widać jak pięknie jest w Waszym domku. Ohhh jak dobrze ze mam to już za sobą :rofl2:

Alicja jak miło że znów jest Cię wiecej! Hurrraaaaaa

Pati kochana a ja tak nie lubię się chwalić :baffled: i zdjęć cześć porobiłam a potem mi aparat padł znaczy bateria i jakoś tak nie mam kiedy... znaczy mieć czas bym miała.. ale nie lubię się chwalić :zawstydzona/y:
Ależ z tymi badaniami przeginają pałę!
A jak z pracą kochana? Jejku co Cię tak długo trzyma? Może faktycznie warto zrobić prześwietlenie płuc? Ja gdzieś 5 lat temu w lecie miałam atypowe zapalenie płuc :sorry2: przy +35st ja leżałam w łóżku pod kołdrą i stawiali mi bańki...:baffled: A wszystko przez prześwietlenie. Bo tak w miarę nawet się czułam, dobrze że mam fajną zaprzyjaźnioną internistkę. Kuruj się kochana!

Sylwia śliczne wieści z usg!! Super że nie musisz leżeć. Napewno jest to duża ulga dla WAS! A nie masz jakiegoś zdjęcia z usg??:confused::-D:tak:
Cieszę się z całego serca RAZEM Z WAMI!!!

Maggie kochana a Ty zapadłaś się pod ziemię? Kiedy Małgosiu do nas przemówisz? Co tam u Ciebie słychać?
Pamiętaj że pamiętamy o Tobie :tak:

Carri ależ zapowiadaja się BOSKO wasze wakacje.. i ta myśl.. że staranka :-D:tak::rofl2: cudnie. My też w sumie nie byliśmy na jakimś porządnym tygodniowym, czy dwu tyg urlopie. I naprawdę aż nas skręca jakbyśmy chcieli... ale w życiu nie można mieć wszystkiego.. Ale nie narzekam.. tylko czasem pomarudzę :baffled::-p:zawstydzona/y:A u Męza grypka?

Alicja super jeszcze że kamerzyste i fotografa udało się załatwić. Ponoć nie ma tego złego....:rofl2:

Aguś AJ cieszę się że wracasz nam do zdrowia i że w dużo LEPSZYM HUMORKU!!Może tak miało być .. choróbsko miało przegnać ... złe dni u Ciebie? Buziam Cię.

Agula Irl jak główka boli to zdala od kompa bo napewno Ci siedzenie przed komp nie pomoże :-D Odpoczywaj nam Aguś..

czesc Edzia:-)
no wykukałam Cię i nie tylko Ciebie hihi
gratuluję zakupu
słucham sobie właśnioe piosenkę kaji i bregowicza,która mówi o tym,że każda kobieta ma skrzydła( to są baśnie oryginalne tzn te dla dorosłych 1000 i jednej nocy)ale nie każda o tym wie..

Beatko czy aby napewno wszystko stracone? Są tam"normy" dla ciązy? :-:)-(
Jesli naprawdę się nie udało. Trzeba wierzyć że tym razem będzie lepiej.. z clo wszystko pójdzie jak po "maśle"...

Edytko a Ty odpoczywasz dzisiaj cały dzionek? Mam nadzieje że zatoki lepiej.

Karolcia dalej plamisz? A On powiedział że to plamic można przez prolaktynę? (ON znaczy ginek?)

Alutka, Marzenka gdzie jesteście? Czemu Was tak maciupko jest?

Also jak mama? Jak sie czuje? Lepiej coś? Jak siostra i jak Wy w dwupaczku się czujecie? Odezwij się do nas...

Allaa dla Waszej trójki przesyłam uściski. Trzymajcie się zdrowo.

guska(Aguś) i jak córcia? Wierci się i daje Ci popalić?

Andzi a co Ty mnie zaczepiasz :-p:rofl2::-D

Kończę bo ktosik domaga się rozmowy.. a kobiecie w ciąży się ponoć nie odmawia bo myszy zjedzą :-D:tak:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WzLmpKVfFkM&NR=1]YouTube - Goran & Kayah "TO NIE PTAK"[/ame]
a tu link jakby ktoś chciał pos:-)łuchac

a baśn mówi o mężczyźnie,który na bezludnej wyspie poznał pól kobiete pół ptaka,zakochał się i zabrał ją do domu,miał z nią dzieci,zaczął wyjeżdzać w interesach a gdy dłużej go nie było wrócił a ona stała z dziećmi gotowa do lotu,i odleciała...

reklama
Iza, chętnie bym posłuchała ale mąż nie podłączym mi kolumn jeszcze w kompie. wiec jestem głucha jak pień :szok::-D

Dobrej nocy życzę, raz jeszcze.

Zmykam ale już do męża!
Będziemy oblewać zakup :-p:zawstydzona/y::-D

Do góry