reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
to jest test hipoosmotyczny plemnikow- badaja pęcznienie plemnikow. Nie wiem dokladnie po co? ale widocznie jest to potrzebne do dalszej diagnozy...

Mirus ta reklama z teściowa haha dobra jest...ale moja tesciowa ciut szczuplejasza, równie wredna :-)....

Kolejne fotki dopiero w niedzielę bo cykam co tydzień a pod koniec ciazy zrobie takie małe zestawionko jak to z chudziny zrobił sie hipopotamek :-)....

Słodziutka, jak byłam w ciazy z Wiki kupiłam sobie 1 bluzke i 2 pary spodni i je mam nadal, ale byłam w III trym ciazy zimą i sporo w domku siedzialam wiec chodziłam w 1 dresach ... reszty prawie nie potrzebowałam, na szkole rodzenia chodzilam w 1 dzinach i 2 koszulkach...bo to raptem były 4 spotkania po 3h - 1 sweterek mam...a teraz bede głownie chodzic z brzusziem marzec-czerwiec wiec wiecej garderoby sie przyda na spacerki z Wiki...i to troche lzejszej...od siostry nie mam serca pozyczać ubranek ciazowych, licze, ze w marcu i jej sie uda zajsc w ciazę...i jej sie przydadzą...

selenko dzidzius jest faktycznie w zolądku a ja żrę ostatnio nie jjem...szybko nadrobie zaległosci....tak czuje bo dupcia mi rosnie :-)...własnie pół kilo kapuchy kiszonej zjadlam...zaraz pekne

Pixelko, jak Ty mocno przytyjesz to ja nie wiem, chyba mi kaktus na łapie wyrośnie, Ty szczuplaczku nasz:-D Ja się cieszę, że ja nie tyję, bo jakbym przytyła sporo, to po porodzie wygladałabym jak wieloryb:-D:rofl2::baffled::-D a tak to w sumie chyba będę chudsza niż przed ciążą:-)

Wiecie, jestem z siebie dumna, wszystko poprasowałam juz dla Adrianka, nawrt pościele, ech, teraz jeszcze kilka drobnostek muszę dokupić i będziemy juz tylko czekać:-)

Muffy, dobrze, ze trafiłaś do dobrego lekarza i że wiesz skąd te Wasze straty, teraz już napewno będzie Wam łatwiej.

Aguś, Aj, buziaczki:-) I pięknie proszę o uśmiechy do koleżanek z forum:-)

Aga Irl, a Ty gdzie się znowu podziewasz????

Mała, Ty też już zapomniałaś o kolezankach???
No i DILAJLA!!! gdzie Ty się podziewasz, ha??????

Syla, mam nadzieję, że dzisiaj czujesz się już lepiej???

Also, Anesto, a gdzie Wy się chowacie???
Coraz mniej nas na forum......:-(Wracajcie dziewczyny!!!!

Melduję, ze jestem:)

Niestety padnięta:-( Pokłóciłam się wczoraj z M i nie zanosi się na szybkie pogodzenie:no:

Muffy - dobrze, że znacie przyczynę. Jakie są rokowania dla tych wyników Twojego M??

Pixella - na wiosnę znajdziesz rzeczy w normalnych sklepach - od jakiegoś czasuy moda na "ciążóweczki"

Mirosława - mojej koleżanki synek kopał po nerkach:szok: Ach ci synkowie.... bezkarni od maleńkości....

mircia no wlasnie zem wlazla:)
bylam dzis z A na wywiadowce u najstarszej corki( jest ok choc troche lleniwa sie zrobila bo stac ja na wiecej)
no i pozniej obiadek trza bylo ukrecic.....a zrobilam dzis ziemniaczki,warzywa na parze( marchew,brokuly i kalafior) zasmazone z octem balsamicznym i jagniecine duszona z pysznym sosem wlasnej roboty....mniam.....i nic juz nie zostalo....hehheh

Witam kochane.....

Pogoda u mnie szara i do tego pruszy snieg nic ....tylko sie połozyc do wyrka i to przespac....

Wróbelek to pieknie musi wygadac pokoik dzieciecy tak jak cale mieszkanko.... moze jakies fotki rzucisz :) Poza tym zycze dzis miłej imprezki - TYLKO nie szalej za bardzo.....

Słodziutka - to teraz bedziecie miec mnostwo miejsca na zakupy w busiku :) a nasze Wakacje tak jak napisałas beda BOSKIE.....życze Ci kochana by tez znalezliscie czasna wypoczynek z dala od otaczajacych Was spraw .... A maz tak grypa, ale dzis ma lepiej .... ale chyba moje zdrówko zaczyna szwankowac...Mam nadzieje ze kaca nie było po wczorajszym oblewaniu zakupu.

Pixelko pieknie Ci suwaczek mknie :) A co do ubranek warto kupowac chocby na te 3-4 miesiace :).......

AgaIrl dobrze ze główka przestała bolec, chyba to przeszło dzis na mnie....

Olus bardzo sie ciesze ze wyniki masz dobre....

Mirusia pochwal sie wozeczkiem jaki kupiłas...Tak o nim piszesz ze poprostu musi byc boski :) No ale dodatki do wozeczka sa świetne.... Jednym słowem doskonaly zakup!!! Widze ze Adrianek lubi ład i porzadek miec tak jak jego mamusia :) Dziekuje za fluidki ..... tez złapalam kilka

Agniesia koszmary nocne czasem sie zdarzaja ale nie smutaj sie tak bardzo Cie prosze....Wole jak promieniejesz .....:(

Pozdrawiam was serdecznie wszystkie .... Jak narazie to tyle...... zmykam bo sie zle czuje a jeszcze goscia maja przysc o 17 ...ehhh

reklama
Do góry