reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

olu imponujący wykaz, ja hormonalnych aż tak dokładnie nie robiłam- tylko prolaktynę i progesteron, TSH, toxo, różyczka, żółtaczka, cytomegalia, chlamydia (krew), przeciwciała przeciwjądrowe, antykardiolipinowe, anykoagulant tocznia, badanie nasienia. Wszystkie prócz badania nasienia wyszły ok, a u Ciebie coś wykazały??

reklama
posiewy są ok,w szyjce nie mam bakterii ale mam jutro do odebrania przeciwjadrowe i kardiolipinowe wiec nie wiem..a i mam chyba za mało progesteronu

a badania nasienia nie robiłam,lekarz twierdzi,ze skoro zachodze w ciaze to nie trzeba,nie wiem sama ale dla pewnosci chyba zrobie

ola ja też mam problemy z progesteronem i teraz biorę luteinę zamiennie z duphastonem. Mam nadzieje że faktycznie badanie nasienia nic nie zmienia choć moja lekarka twierdzi, że jeśli jest mało prawidłowych morfologicznie plemników to bardzej prawdopodobne jest poronienie..... Mam nadzieje , że tak nie jest- czytałam , że nieprawidłowy plemnik może zapłodnić ale wtedy poronienie następuje samoistne...

Cześć dziewczyny,

chyba nieśmiało się do Was podłączę. Po 6 miesiącu starań zobaczyłam dziś rano dwie kreseczki. Na razie nie mogę w to uwierzyć i generalnie boję się zbytnio nakręcać...

reklama
Do góry