reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam późna pora :-)

Oj nie było mnie znów troszke i nie wiem czy dan rady nadrobic tyle zaległosci:baffled:

Przede wszystkim witam nowe Mamusie Aniołków, szkoda ze w takich okolicznosciach sie spotykamy:-(

Wróbelek, Gabi , Dilajla, jezyk, Kasiek, also, Mirka, Aga Irl, Ona, alla, Syla 28, pixella, Selena, mordoklejka i inne przyszle mamusie - jedne z Was sa juz na mecie inne maja jeszcze troszke przed soba ....ale zycze Wam wszystkim by wszystko poszło po waszej mysli , byscie sie niczym nie martwili. Tym ktorzy sa juz na mecie zycze by poród byl szybciutki i bez komplikacji a innym zycze jak najmniej ciazowych dolegliwosci :-)
Pogłascie brzusio od przyszlej "Cioci Isi ":tak:

Katrin,Alutka,Enka,Kingus, szafirek, niusia, By selene, Sasetka, Sylwia',Sonita, Aga, Ozkane, Anetka, Alicja, marlena, AgaAj, Karola, Pati ( widze ze mieszkasz w mojej miescinie) ola, Diana, Dlaczego tak , Slodziutka i wszystkie inne nie wymienione dziewczyny Pozdrawiam Was goraco, zycze usmiechu i wierze ze kazda z nas zobaczy w koncu upragnionych dwóch kreseczek:-)

Od jutra bede sie juz udzielala czesto byscie o mnie nie zapomnieli :-)
No to ja koncze pewnie kazda z Was juz smacznie spi ;-)
Czas i na mnie .... Dobranoc kobitki :-)

Pyzuinia nie miej wyrzutów ... bo każdy musi pracowac........niestety zycie od nas tego wynmaga ..... a raczej ci co wystawiaja rachunki .... które trzeba płacic ... chcąc nie chcąc ....

pracuje jako handlowiec w firmie dystrybującej pościel wełniana i jeżdze robie pokazy ... jutro ma dwie małe wioseczki... tylko ze oddalone od siebie ...sama mieszkam na takiej i wiem ze drogi nie sa dobrze odsniezone
:-(

co do cyfr ............. nie pytaj bo to mój temat rzeka...... szcżesliwe sa ....... potrójny uklad trójek ... ohoho kochana każdy by chciał miec .... jest dobrze i bedzie dobrze .....
to jest tak jakbys do Waszej miłosci dodała szczyptę szcześcia i odrobine magii :-)

witaj Carri ........... cos widze ze spania nie ma ... och ja sama pospałam w dzien i teraz lipa ....oczy otwarte ... chłopy .... imprezke maja a ja .................... siedzie i kilkam ...

reklama
Do góry