reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie przepraszaj ..... mama wazniejsza :-)

może spróbuj wapna .. albo Loratan...
..a nie zmienialas proszku albo płynu do płukania ?? moze krem??

Myslalam o kosmetykach ale raczej nie . Ide spac bo jutro bede nieprzytomna a jeszcze musze sie wykapac. Lekarka dala mi jakies masci i zobaczymy. Moze spróbuje ten alantan? Dziąki dziewczynki, buziaczki paaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry :-)

Witam Cię Anetko:), co się dzieje??

Kryzys... po wizycie kolezanki...

anetka,, jak tam zwariowana psiunia gania cie na śnieg/////:-D:-D:-D

taa... mojej wariatce zamiłowanie do sniegu nie przechodzi ;-);-);-)

Co się dzieje kochana? Jesteśmy z Tobą

Dziękuję. Dzisiaj już jest lepiej :tak:

Sonita przytulam mocno

Gabi
jestem z Toba myslami i mocno, mocno trzymam kciuki !!!

Pisałam sporo złego wiec teraz napisze cos pozytywnego. Jestem 13 dni po zabiegu i dziś mi się kończy pierwszy @ po łyżeczkowaniu. Cieszę się z tego, bo mój organizm wyjątkowo szybko wróci do siebie:)

łał... szybciutko :tak:

also trzymam kciuki !!!

jezyk życzę szczęśliwego rozwiązania !!! Juz niedługo fasolka będzie się tulić do Ciebie :-)

a pamietam ze coreczka mojej kuzynki uwielbiala wyjadac takie suche pedigri
z miski,musielismy jej bardzo pilniwac bo jak sie podejrzanie cicho robilo to juz bylo wiadomo ze psu wyjada:rofl2::-D

:szok::szok::szok: :-D:-D:-D

Syla zdrowiej nam tu szybciutko !!!

Katrin257, Mirka, Selena Agair, Alutka, Carrie, Enka, niusi@, pyzuniagaj, Wonka, kinguś, Ola15, pixella, Agnieszka AJ i WSZYSTKIE dziewczynki o których zapomniałam - pozdrawiam gorąco !!! :blink::blink::blink:

Dziewczyny... ale miałam kryzys po wizycie koleżanki... płakałam chyba z godzinę...
Wizyta była bardzo fajna... jednak później coś we mnie pękło...

Dzisiaj już lepiej... odreagowałam troszkę przez weekend...

Cholernie zimno u nas - 13... a ja już tak bardzo bym wiosne chciała... :happy2:

Cześć Ola :-)

A humorek całkiem całkiem... tylko cosik mnie łapie... jakieś wstrętne chorubsko :eek: wymarzłam w niedziele na koncerce WOŚP. Grał Acid Drinkers (znacie ?? :-D) a że mój M zna ich osobiście i bardzi ich lubi trza było ich wysłuchać ;-);-);-)

znamy,znamy
my tez byliśmy na WOSP-ie ale najbardziej to zmarzłam w kościele,normalnie ustać nie mogłam,na podłodze kamien i tak ciagneło

reklama
:-)
współczuje... ja dzisiaj cała się z zimna trzęsę... grzeję w domku na fuula ale i tak mi zimno... chociaż jest jakieś 23-24 stopnie :-p

Do góry