reklama
enka1
Fanka BB :)
Myslalam o kosmetykach ale raczej nie . Ide spac bo jutro bede nieprzytomna a jeszcze musze sie wykapac. Lekarka dala mi jakies masci i zobaczymy. Moze spróbuje ten alantan? Dziąki dziewczynki, buziaczki paaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry :-)
Kryzys... po wizycie kolezanki...
taa... mojej wariatce zamiłowanie do sniegu nie przechodzi ;-);-);-)
Dziękuję. Dzisiaj już jest lepiej
Sonita przytulam mocno
Gabi jestem z Toba myslami i mocno, mocno trzymam kciuki !!!
łał... szybciutko
also trzymam kciuki !!!
jezyk życzę szczęśliwego rozwiązania !!! Juz niedługo fasolka będzie się tulić do Ciebie :-)
Syla zdrowiej nam tu szybciutko !!!
Katrin257, Mirka, Selena Agair, Alutka, Carrie, Enka, niusi@, pyzuniagaj, Wonka, kinguś, Ola15, pixella, Agnieszka AJ i WSZYSTKIE dziewczynki o których zapomniałam - pozdrawiam gorąco !!!
Witam Cię Anetko, co się dzieje??
Kryzys... po wizycie kolezanki...
anetka,, jak tam zwariowana psiunia gania cie na śnieg/////
taa... mojej wariatce zamiłowanie do sniegu nie przechodzi ;-);-);-)
Co się dzieje kochana? Jesteśmy z Tobą
Dziękuję. Dzisiaj już jest lepiej
Sonita przytulam mocno
Gabi jestem z Toba myslami i mocno, mocno trzymam kciuki !!!
Pisałam sporo złego wiec teraz napisze cos pozytywnego. Jestem 13 dni po zabiegu i dziś mi się kończy pierwszy @ po łyżeczkowaniu. Cieszę się z tego, bo mój organizm wyjątkowo szybko wróci do siebie
łał... szybciutko
also trzymam kciuki !!!
jezyk życzę szczęśliwego rozwiązania !!! Juz niedługo fasolka będzie się tulić do Ciebie :-)
a pamietam ze coreczka mojej kuzynki uwielbiala wyjadac takie suche pedigri
z miski,musielismy jej bardzo pilniwac bo jak sie podejrzanie cicho robilo to juz bylo wiadomo ze psu wyjada
Syla zdrowiej nam tu szybciutko !!!
Katrin257, Mirka, Selena Agair, Alutka, Carrie, Enka, niusi@, pyzuniagaj, Wonka, kinguś, Ola15, pixella, Agnieszka AJ i WSZYSTKIE dziewczynki o których zapomniałam - pozdrawiam gorąco !!!
Dziewczyny... ale miałam kryzys po wizycie koleżanki... płakałam chyba z godzinę...
Wizyta była bardzo fajna... jednak później coś we mnie pękło...
Dzisiaj już lepiej... odreagowałam troszkę przez weekend...
Cholernie zimno u nas - 13... a ja już tak bardzo bym wiosne chciała...
Wizyta była bardzo fajna... jednak później coś we mnie pękło...
Dzisiaj już lepiej... odreagowałam troszkę przez weekend...
Cholernie zimno u nas - 13... a ja już tak bardzo bym wiosne chciała...
Cześć Ola :-)
A humorek całkiem całkiem... tylko cosik mnie łapie... jakieś wstrętne chorubsko wymarzłam w niedziele na koncerce WOŚP. Grał Acid Drinkers (znacie ?? ) a że mój M zna ich osobiście i bardzi ich lubi trza było ich wysłuchać ;-);-);-)
A humorek całkiem całkiem... tylko cosik mnie łapie... jakieś wstrętne chorubsko wymarzłam w niedziele na koncerce WOŚP. Grał Acid Drinkers (znacie ?? ) a że mój M zna ich osobiście i bardzi ich lubi trza było ich wysłuchać ;-);-);-)
reklama