reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

enka ... ja sie troszke znam ... synio ma uczulenie ... na kurz roztocza kota plesń i grzyb ....
jesli chodzi o wysypki skórne ... .... oj to tak nie do końca , bo mojemu małemu tez cos wyskoczyło ... całe plecy ma w czerwonych pryszczykach które go swedza ..
zależy ... może zmieniłas proszek ?? albo szampon ..... u mnie .. tak podejrzewam od szamponu ... albo nowy kosmetyk ....

albo solarium???
ja zapobiegawczo stosuje Alantan plus i dermobaze albo lipobaze ....dzisiaj poszedł alantan...
zobacze jutro
zawsze możesz wziąść wapno i Cleratyne lub ( Loratan to jedno i to samo ;-) )

a od kiedy masz ta wysypkę ?

a właśnie przypomnialo mi sie ...a czy twoja wysypka to małe pryszczyki czy takie krosty z pęcherzykami wodnymi??

reklama
Widzisz Enka ,a ja ci ospę wietrzną chciałam wmówić;-) A wapno ci nie pomaga? A może proszek zmieniłaś albo płyn albo jeszcze coś innego...

reklama
bidula to się napracowałaś .....ja mam zawsze niedziele in poniedziałek wolny... jurto do pracy.... i to jeszcze takie dziwne miejsca.... ehhh jak ja tam dojade???

Do góry