reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wszystkie Forumowiczki!
Ja również chciałam się z Wami przywitać.
Dziękuję Pixelko za zaproszenie.
Postanowiłam się przyłączyć do Waszego grona, ponieważ też poroniłam w kwietniu b.r. i pomimo, że udało mi się szczęśliwie zajść w ciążę i jak dotąd jest wszystko ok, żyję w ciągłym stresie, że coś pójdzie nie tak :baffled:

Pisałam już na forum czerwcówek 2009, że kobiety po poronieniu powinny chyba przechodzić jakieś terapie, bo to nienormalne, żeby tak bardzo się bać... :-(

Chciałabym być szczęśliwa i cieszyć się każdym dniem, a tymczasem płaczę czasem po nocach, bo nie potrafię wyobrazić sobie kolejnej straty...
Najgorsze, że moi najbliżsi tego nie potrafią do końca zrozumieć. Dla mnie, pomimo tylko 5 tygodni, był to człowiek, moje dziecko. Dlatego teraz tak bardzo się boję, bo to już późniejsza ciąża.
Ostatnio nasłuchałam się o poronieniach i jeszcze bardziej jestem przerażona. Moja znajoma poroniła, chociaż nie miała plamień ani żadnych objawów... po prostu nie było akcji serca... to samo u koleżanki z forum... czasami mam wrażenie, że nie wytrzymam tego napięcia :-(

Jutro mam wizytę i usg i z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej bardzo się boję... bo mam jakieś dziwne przeczucia, obawy... :-:)-:)-(

Przepraszam Was, że od pierwszego wpisu taki chaos.
Chciałam to z siebie wyrzucić.

Dzięki dziewczyny :-)
Pixella ja wiem włąśnie że jak bym zaszła teraz to by nie było tak źle. Ale teraz i tak się nie możemy starać, ale i tak niedługo będe czekac na II. Już się nie moge doczekać!!:tak:

Tylko nie wiem czemu ma służyć ten bezprzytulankowy miesiąc:confused:
Mi ginka mówiła, że jak ustanie plamienie po zabiegu to mogę współżyć ale z zabezpieczeniem. Po 2 @ pozwoliła się starać.
Z badań to miałam zrobić tylko toksoplazmozę.

Ja w tym roku wybieram się na wielkie tańce..... jakoś nie miałam ochoty iść na imprezę w domu..... koleżanka załatwiła bal z orkiestrą i to nawet za małe pienądze..... kupiłam sobie nową sukienkę..... ale mój M wczoraj zobaczył w sklepie inną i prawie mi ją kupił.... ale po co mi dwie sukienki:sorry2:
ale tak między nami to jakoś zabardzowato nie mam ochoty iść.... ale cóż..... może jak przywitam nowy rok czadowo to taki będzie????
Na pewno będzie wspaniale, koniecznie wstaw zdjęcia w kreacji :tak:

Szafirku mam nadzieje, że Mama czuje się już lepiej.

Gabi nawet tak nie mysl trza byc dobrej mysli :D
ja dopiero 5 stycznia ide do pracy :DDDD
Ale Ci dobrze, ja już jutro muszę wstawać.

Czesc!! Jestem tu nowa ;-) w 9tc straciliśmy naszą fasolke, ponad dwa miesiące temu.
Teraz mam już połowe drugiego cyklu i drugiej @ po zabiegu. Nie moge się dczekać aż się ten cykl skończy i znowu będziemy mogli się starać.
Witaj:-) Jesteśmy na podobnym etapie, też jestem po 2 @ i teraz czekam na efekty.
Pisz jak często będziesz czuła potrzebę to forum na prawdę pomaga:tak::tak:

Jutro mam wizytę i usg i z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej bardzo się boję... bo mam jakieś dziwne przeczucia, obawy... :-:)-(
Witaj:-D
Mocno trzyma kciuki za jutrzejsze usg. Będzie dobrze tylko nie zapomnij się odezwać i opowiedzieć wszystkiego. :tak:

Dziewczynki ile dni po owulacji można zrobić sikany test ciążowy żeby był wiarygodny?

Aga, Alutka....dziewczynki..suwaczki mkną....a u Gabi juz 5 tygodni w łóziu....jeszcze z 7 i maluszek bedzie tak silny i wcale nie bedzie chciał z brzunia wyłazic!!!!!

Cypisia, bedzie dobrze, ja tez kazdy dzień odliczam, a z rodzinke juz rozmawiac o tym co sie stało nie moge....nie rozumieją mnie, ze pamietam, że myślę...uważaja, ze skoro jestem w ciaży to powinnam sobie chyba mózg wykasować...ale niestety sie nie da....myslę o tym co sie stało ale czyuje, ze tym razem bedzie dobrze, coraz mocniej w to wierzę!!!...

kingus teścik 13-14dni po owu...

Madziulenka, co ma być to bedzie....czy bedziecie sie starac w tym cyklu czy nie..fasolka i tak do waas zapuka szybciutko

reklama
Do góry