reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
no wiesz Gabi łatwo sie mowi jak sie nie pali z reszta w ogole po co sie zaczynalo palic
gabi prosze sie nie denerwowac ...kazdy wie ze to zly nalog i dlatego sie z nim walczy a tym bardziej jak jest cud w brzuszku ...
ja pale juz z przerwami 15 lat i czas najwyzszy cos z tym zrobic ...wiec do dziela
ja pale juz z przerwami 15 lat i czas najwyzszy cos z tym zrobic ...wiec do dziela
agi28
a życie toczy się dalej
Witam was koleżanki po świętach. Mam nadzieję że jesteście wypoczęte i najedzone. Bo ja to do końca roku juz chyba nie powinnam niczego zjeść.
Jezeli chodzi o palenie to ja Wam powiem że paliłam 12 lat i rzuciłam. Nie palę juz rok i 3 miesiące i jestem z siebie naprawdę dumna. Jednak sie udaje. Jak potrzebny wam sposób na rzucenie to służę pomocą.
Jezeli chodzi o palenie to ja Wam powiem że paliłam 12 lat i rzuciłam. Nie palę juz rok i 3 miesiące i jestem z siebie naprawdę dumna. Jednak sie udaje. Jak potrzebny wam sposób na rzucenie to służę pomocą.
Alicja1985
Agunia to ja prosze o ten cudowny sposob na rzucanie palenia
ale mi ten laptop chodzi ze hoho .......a ynek przed komem wiec trza sie przemeczyc
moja mama nie palila nauczyla sie jak miala 43 lata ..palila 5 lat i rzucila a to tylko dlatego ze i ojciec rzucil
i tak wiec od kilku lat gonia i mnie do rzucenia ale te slowa nic nie daja trza samemu miec silna wole i postanowienie
ja tez poprosze
moja mama nie palila nauczyla sie jak miala 43 lata ..palila 5 lat i rzucila a to tylko dlatego ze i ojciec rzucil
i tak wiec od kilku lat gonia i mnie do rzucenia ale te slowa nic nie daja trza samemu miec silna wole i postanowienie
ja tez poprosze
Alicja1985
oki girls
ja powoli zbieram sie do przyszlych tesciow
a tak mi sie nie chce :/
buziaki w pysiaki
ja powoli zbieram sie do przyszlych tesciow
a tak mi sie nie chce :/
buziaki w pysiaki
madziulenka
Staram się o kluseczke!!
Czesc!! Jestem tu nowa ;-) w 9tc straciliśmy naszą fasolke, ponad dwa miesiące temu. Długo czytałam sobie różne stronki zanim zdecydowałam się napisać o tym. Niestety wiele osób uważa że przesadzam ze swoją tragedią bo przecież to był tylko jeszcze nie rozwinięty płód i na dodatek nie miał serduszka. Jest mi przykro bo to dla mnie było moje ukochane dziecko. Wiem że tutaj znajde dużo bratnich duszyczek które mnie zrozumieją.
Teraz mam już połowe drugiego cyklu i drugiej @ po zabiegu. Nie moge się dczekać aż się ten cykl skończy i znowu będziemy mogli się starać. No i mam nadzieje że któraś z was mnie zarazi fasolką!!
POzdrawiam
Teraz mam już połowe drugiego cyklu i drugiej @ po zabiegu. Nie moge się dczekać aż się ten cykl skończy i znowu będziemy mogli się starać. No i mam nadzieje że któraś z was mnie zarazi fasolką!!
POzdrawiam
reklama
witaj madziulenka tutaj napewno znajdziesz wsparcie ...sa tu swietne dziewczyny ktore rozumieja co kazda z Nas przezywa ...i wspiera w kolejnej ciazy wiec pisz do nas jak tylko masz taka potrzebe ...tyle ze w weekend moze byc troszke pustawo ...sciskam Cie mocno i wierze ze juz niedlugo i Ty bedziesz przezywala z Nami piekne chwile ...starania testowania i kolejne piekne miesiace ciazy
uciekam buzka
uciekam buzka