reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie kobietki
jeden dzionek mam wolny więc pracy w domciu dużo.....
Pisella cudowna ta Twoja druga córeczka:-D...... jakoś od razu mi się skojarzyło że ja miałam usg w tym samym dokładnie dniu ciąży co ty..... i w końcu u ciebie zobaczyłam jaka śliczna jest wtedy dzidzia..... mam nadzieję że po każdej wizycie będziesz wklejała tak piękne zdjęcia.......

niestety mie mam czasu narazie na BB.....

pozdrawiem wszystkie was cieplutko....

no no Kasiek ale poszalałaś z tym nowym kompem..... czekamy na kolejne dłłłłłłługie posty........

Edytko........:-(

reklama
Kasiek ale posty:-DI kto tu o wszystkich pamięta???Chyba ty!!!:-D
Kasiek na ludzką okropność nic nie poradzisz, nie zmienisz takich ludzi.A z Ciebie dobra duszyczka i dlatego tak cie to boli:-DBuziaki i pogłaskaj brzusio

Ola może @ przyjdzie pod choinkę:-D

Jezyk śliczne imie

Edytko:-:)-:)-(...:-(

Pixellko ale śliczne maleńka
Kasiekm Tak Igorek!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczegotak Rozumiem ze Ci ciezko ale np moja siestro nie karmila piersia bo nie miala mleka............ a moze sprobuj posmarowac piers cytryna moze mu nie bedzie smakowac ,ale ja sie nie znam nie wiem czy to nie uczula

Edytko jak poczujesz sie na silach to wroc do nas Wszystkie czekamy na Ciebie i modlmy sie za Ciebie i Twoje aniłki................

Kasiekkm fajnie że jesteś kochana. Nie ma co gadac co nowy komp to nowy:-):-):-)

Ola nie martw sie ja tez długo czekałam na @ ale ona napewno przyjdzie, kto wie może pezent pod choinkę bedzie.

Pixella bardzo się ciesze że wszystko z małą dziewczynka w brzuszku dobrze. To teraz w domku będą 3 dziewczyny na jednego.;-);-);-)

Alutka kochanie czy ty kiedys odpoczywasz???? Może do zyczeń noworocznych dopisz troche lenistwa:-D:-D:-D

Edytko........wracaj pomożemy

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam

Witam sie z Wami!!!
Pixelko sliczna panienka:-):-):-). U mojego malenstwa lekarz w 14 tyg zobaczył siusiaka, a ja myslalam ze to za wczesnie na stwierdzenie płci, ale widze ze u Ciebie tez juz wiadomo:-):-):-)Super!!! Mam nadzieje ze z Wiki juz lepiej.
Niusia sliczne są te aniołki!!!
Kasiekk zaszalałas dzis;-);-);-). Jak tam brzusio?Zaokrąglił sie???
Proszę dzis o kciuki za wizytę....
Buziaki dla was

Wróbelku kiedy wyjeżdżasz do Polski???A masz już umówioną wizytę u gin???
Ja cierpię ostatnio na sklerozę i niepamiętam:-D

Niusia śliczności te twoje aniołki:-D

reklama
Do góry