reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agi no czasami wypoczywam.... tylko ten rok mam ciężki..... bo wogóle to uwielbiam być ze swoją rodziną.... gdybym tylko mogła to pracowałabym na 1/2 etatu..... ale po piewrwsze kasa a po drugie jeśli chce się robić coś więcej niż odpukanie i spadanie do domku to trzeba spędzić w pracy trochę więcej czasu.....

Wróbelku tylko nie zapomnij jeszcze po wizycie dać nam znać co słychać u maleństwa zanim pójdziesz na Sylwestrowe szaleństwa....

Alutka wiem jak to jest ja jak miałam cos zrobic to nieodpuszczałam dopóki wszystko nie było zapięte na ostatni guzik. Ale na szczęście już niedługo świeta troszkę luźniej będzie ( tego ci życzę).

reklama
ALUTKA. AGI zapomniałam was wymienić,ale mi wstyd.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale pamiętam o WAS dziewczynki,, Agi cały czas trzymam kciuki za 2 II

Alutka,, kochana,,,, ty nam się rozpracowałać,, ale potem my bedziemy Ci dzielnie kibicować....

Wróbelek,, nopieknie,, IGOREk,,,,heheh a tojuz wiesz że chłopak,,,,,

jężyk Cyprianek,,,,,,,,, no pieknie,, podobaj mi si etakie imiona....

Do góry