reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

DORWAŁAM NOWEGO KOMPA W PRACy,,,heh niestety tylko dzisiaj,,,,,także GABi będą entery,,,,,,:-):-) i nawet bużki,,heheh
Szkoda,że choinka się przewróciła,,,ale dobrze że nie oberwałaś,,,, ,, a Mikołaj będzie miał radochę,że będzie mógł jeszcze raz ją ubrać.....:-D:-D

Edytko..............czekam na Ciebie,,,,,,,,,,,,,:tak::tak::tak:Jestem z TOba......

Pixelko,,,aż nie moge uwierzyć,,,że taka piękna dzidzia,, tak slicznie ja widac,,,,,,,,,,cud,,,,, i że juz widać płeć,, ja myślałam,że to dopiero w 20 tyg widać,:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w każdym razie gratukuje drugiej córci,,,, i jakiej dużej.......

Niusia,prześliczne Te Twoje Aniołki,, zresztą Syli też......wy to macie talent dziewczynki,,,hohoho ,,, są śliczne,,,,,,,

Syla trzymam kciuki.....

Niusia a u CIebie jak,, robisz jakieś badanka????

Aga Irl ... Twojej kruszynki tez gratuluje,,,,,,, śłiczna fasoleczka............pewnie chłopak,, heheh coco

Wróbelek... czy ja dobrze słyszałam,że Ty coś mówiłaś ,że jak chłopak to Igor,,, no albo pomyliłam to z kimś innym,,,,,:-D:-D

Miruś,,jak tam dietka... jak się czujesz,,,,,,, suwaczek mknie,,,, jeszcze troche i bedzie mały ADRIANEk,,,,,,śliczne imię,,,,,,,, u mnie tym razem mąż wybiera imie i jestem przerazona,, bo moje propozycje legna w gruzach:no::dry:, heheheh no co do córy jesteśmy zgodni,,,,,,,:-D:-D

Mordoklejka,,,ślicznie wyglądasz,, ta fotka na NK,,,jest urocza,,,,, chciałabym zobaczyć MIRCIE,,eheheh i GAbi, ALso,, wszystkie które noszą dumnie brzusio,,,,,,,

Agi trzymam kciuki za 2 II......

reklama
jeżyk,,ale mknie twój suwaczek,,hehehehhe pieknie,, cieszę się że wszystko ok,, jeżyk a ty co będziesz miała,, córę synka?????

Pyzunia gaj,, Ty to fajna kobitka o wszystkich pamiętasz,,, i ten Twój Aniołek,,hehhehe

doka,,,,,,,, mówisz nowy pokoik,,,,, super,,, mały się ucieszy...... a te pierniczki,,mniam mniam,, dobrze zamknij szafke bo zapach i mnie ściągnie,,,,hehheehhe.....

WOnka,, tobie marzy się Nowa Zelandia,,,heheh, może ktos spełni życzeni ei tam trafisz........trzymam kciukasy,,,,

Karolka........a Ty jak się trzymasz kochana,,,,,, staranka sa czy zawieszone,,,,,,,,,,,,,,,,,trzymam za CIebie mocno kciuki,,,,,zreszta modle sie kazde go dnia żeby CI sie udało....

Słodziutka za CIebie też,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

zreszta za wszystkie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Szafirku,, jak tam p[rzygotowania do Świąt,, u CIebie radośnie,,, bo z Tego co mówisz to uwielbiasz Święta,, i mały przedszkolak purciający pod choinką,,,ehehehheh fajnie,,,,,

KINGUŚ..... piekne pecherzyki,, ale tez mam pytanie jak wróbelek,, to znaczy że szanse na blizniaki,,,, heheh no to do dzieła kochana,, trzymam kciuki,,,,,,,,,

Pixelko jak dzisiaj WIKI??? mam nadzieje że lepiej?????:nerd:;-)

KAsik,,,,,, Ty to tez o wszystkich pamietasz.... aTy robisz jakies badanka,, kiedy staranka???:-)

Carii.. buziaki,,,,,,co tam u CIEBIE????:confused::confused::-)

Marlenka,, jak zawsze z nami,, jak tam,,,,,,trzymam cały czas kciuki!!!!!:-):-D:happy:

dosia,,, widzę,,że mamy taki sam suwaczek,, u mnie też 9tyg i 2 dni..:-):-D czyżby ten sam termin porodu?? na kiedy masz????? byłaś juz na USG,, sory że putam, ale nie mam neta w domu inie wszystko czytałam,,,,,,:zawstydzona/y:

Allunia,,,,,, nie denerwój się bedzie dobrze,,, bo jak może być inaczej,, tzrymam kciuki,,,,,,,,, daj znac po wizycie,,,,,,,matko u CIebie prawie juz połowa, i pewnie brzusio widać juz,,heheh fajnie.....:-):-)

Olcia moja Olcia,,,,,, Ty też widze,, na dobre jestes z nami,, cieszę się,, M już nie marudzi,, hehehe dobrze ze jesteś//:-D:-D

Enka,,, co do wyników to bardzo się ciesze że są,, ok,, i cieszę się,że masz zielone światełko,,,,,,,także moja droga do roboty hhehe,,, a jeszcze jedno te nogi do g óry do dobra rada,,,,, choc śmieszna,,,,,,, ale skuteczna,, poleciła mi jaz jedna osoba,,, (POZDRAWIAM JA,,hehehe) i wiesz ja nie mogłam zajśc przez trzy miesiące,, i 2 razy tak niby na żarty dałam nogi do góry i gdy byłam pewna ,że ni eprzyłozyłam się do staranek okazało się ze jestem w ciąży,, hehe także nóżki w góre ,,,hehehe trzymam kciuki,,,,, a zreszta teraz lekarz powiedział mi że mam tyłozgiecie,, i to była najlepsza metoda,,,,:-):-):-):-)

Aga Aj,,, kochana jak tam nastrój,,,,,,,,,,, mam nadzieję,że coraz mniej problemów,,i po ślubie jednak zdecydujecie sie na powiększenie rodzinki,, trzymam kciuki za CIebie kochana,,, i nie zamartwiaj się bo idą Świeta i spędzisz je u boku najcudowniejszego faceta i piekna księzniczką- córcią,,, a reszta sie nie liczy,,, najważniejsza rodzina i zdrowie,,, reszte,, ni ema znaczenia,, macie siebie i to najważniejsze,,,,:-D:-):-)

Madzik,,, ni ewitałam sie z TObą,,,,,,,przykro mi że w takich okolicznościach,, mam nadzięje,że znajdziesz tu spokój i troche pomozemy CI przez to przejść....... trzymaj sie kochana....

Selenko.... jeszcze raz gratuluje pieknego babla,,,,, ciesze jakby był mój,,heheheheh.... ale CIebie coś malutko.......jakbys pisała z Edytka.. pozdrów ja odemnie i mocno wyściskaj,, jestem z nia,,,,,,,,,serce mi płacze,,,,ale,,,, trzeba walczyc dalej,,,,

CIekawe co Cynicznej?????

Ona jak się czujesz???? lepiej??????byłaś na USG????

NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNKI mocno ściskam,,,,,,,i pozdrawiam,,,,,,,,,

Dlaczego tak ale Twój Oliwier juz duży,, matko jak ten czas pędzi do przodu.. mówisz sam siedzi,,, hehe fajnie,, nieprzejmuj się że niebedziesz mogła karmić,,,,,, ważny jest on ale ty mósisz byc zdrowa,, on CIebie zdrowej potrzebuje a ni echorej,, teraz sama widzisz dochodzą zupki, i inne przysmaki,,, ,,,,mi wogóle nie było dane karmić,,odrazu butelka,, i zdrowy chłopak jak dąb...hehe, także spokojnie,, zajmij sie teraz sobą bo to ważne,,, a on napewno przyzwyczai sie do butli....:-D:-D

ok ja Uciekam na troche popracować,, potem zajrze,,hehhe

odpiszałam,,,heh ale nic nie napisałam, co u mnie,,,,,,,,

a więc rano jest mi ble, tzn słabo... potem jak mam marsz z buta 2 km,, to jest mi lepoiej( bo ten przeklęty mosta dalej zamknięty) w pracy tak sobie a od 17 zaczyna sie gechenna,,,, jest mi ni edobrze słabo,,,rece puchna,, sikam jak najęta,, w nocy juz niewyrabiam i chodzę z zamknietymi oczami,,,, heheh tylko bym spała i jadłą,,heheh, a waga leci szybko w góre,, jak tak dalej bedzie to zrobi sie ze mnie kinkong II heheh no ale poświęce się,,,,,,,
w poniedziałek mam wizytę.. aż się boję że waga się zarwie,, usg nastepne w styczniu,,,,,,, no i narazie ta luteina 2 razy dziennie........

Ja juz zyje Świetami,,, dzis pisze ostatni epomoce dla ludzi,,, paczki świateczne,, Wigilja dla ubogich i bezdomnych,, i luz,,,,, w domu juz choinka ubrana,,,,,,, mały czeka na Mikołaja,,,,

a a propo pracy,, ni emoge si epogodizć z tym jacy ludzie sa okropni,, ni ewymienię nazwisk ani miejsowosci wiec to chyba ni enadużycie wiedzy,, ale wyobrazci esobi eze przyszła do nas dziewczyna 18 letni a wciazy (5m) rodzice nie akceptuja ze jest w ciązy i ja wyzucili,, babka mieszka obok tez ja ni ewezmie bo ocuiec dziewczyny ja straszy,, co za wyrodnialcy,m, jak tak mozna zrobic,, oboje pracuja,, nie daja jej jedzenia,, musi zywic sie u kolezanki i w ciazy na bruk,,,, normalnie powiesiłabym za jaja takiego ojca,,, i co to za matka??// ale na szczeście daliśmy jej pieniadze i załatwiliśmy jej miejsce u sióstr zakonnych , które prowdza ośrodek dlka takich dziewczyn,, dzisiaj jedzie,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale nie podoba mi sie.....,,pomogliśmy jak moglismy,...:tak:

Kasiekk:-)Ty wiesz co:-)
ale dałas czadu z tymi wiadomościami:-)jak to robisz,ze tak wszystkich wymieniasz???bo ja pamietam ale jakbym miała wymienić,nie dam rady cholerka..
tak jestem już na stałe,płaczę i cieszę sie razem z Wami..
Piksella śliczna Twoja niunia,powaznie jest piękna:-)
M się juz przyzwyczaił i nie marudzi,zreszta w domu ostatnio nie ma, czasu na komputer a w pracy to nie widzi:tak:
jak tam przygotowania bo ja jestem przerażona bo nie mam nic ,kompletnie!fakt,że pójdziemy do babci i teściów na wigilie ale chcę mieć w domu tez cos przygotowane ,tak zeby wrazie gosci no i abysmy my mgli coś podjeść z lodóweczki:-)ani choinki ani nawet stojaka do choinki:confused:ratunku!
a ja mam małe plamienia więc moze i @przyjdzie w prezencie hihi

reklama
Do góry