reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko nie jestem w stanie wydusić z siebie słowa .......................
[*]
[*]
[*]pamiętaj , że modle sie za Was przytulam Cię mocno

Zatrzymaj się w geście zachwytu,
tak na chwilkę,
nad cudem życia.

Zapomnij, choć przez chwilę chwili,
tak w ciszy, wszytko,
by nie zwariować.

Odnajdź krople nadzieji na dnie studni,
tak delikatnie pragnąc,
by móc kochać....

reklama
Edytko - bardzo mi przykro ,nie wiem co powiedziec.... Tak wiele słów chcialabym Ci powiedziec ale nie wiem jak.......... Kochana trzym sie Jestem z myslami przy Tobie

Pixelko wspolczuje Ci idz z nia do szpitala wiem ze to trudne ale uwazaj tez na siebie by sie niezarazic i uwazaj na stres

Wróbelku, selenko, Gabi , Kasiek poglaszcie brzuszki ode mnie . Trzymajcie sie
i nie dajcie sie chorobie bo teraz jest sezon grypowy

Mirka jak tam u Ciebie , oooooo nie moglam uwierzyc jesszcze troszeczke i bedzie metaaaaaaaa!!!!!! Ale te dni szybko mijaja
a twój suwaczek mknie do przodu. No i sliczne imie wybraliscie dla swojego malenstwa ...moje gratulacje

Also jeszcze troszke i bedziesz miała półmetek

Aga Irl piekna fasoleczka .......oby te wszystkie dni az do rozwiazania były spokojne i bezstresowe, sliczna wiadomosc na swieta -
teraz musisz uwazac na siebie

Alutka, Niusia i inne dziewczyny które nie maja jeszcze swoich fasolek - dla nas tez czas przyjdzie !!!!!!!!!

Madzik T wspolczuje Ci i bardzo mi przykro , szkoda ze poznajemy sie na tak smutnym forum..... ale licze ze w koncu bedziesz
szczesliwa mama , wiem ze strach bedzie przed kolejna ciaza ale no cóz powinnismy sie wziasc w garsc i wierzyc ze
nastepnym razem bedzie dobrze

Do góry