reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Słodziutka bedzie dobrze. Jak duzo ta twoja dzidzia urosła!!! w 2 dni! To super. Moja szwagierka plamiła troche i wszystko ok. dzidzia sliczna. Ona nawet z tymi plamieniami chodziła do pracy co dla nas jest nie do pomyślenia :-) Zreszta pewnie kazda wie że równie dobrze może byc wszystko ok. pomimo takich rzeczy. Więc super że jesteś dobrej myśli. Czekamy na zdjęcie mini slodziaka

Kinguś ja miałam 2 @ troche dziwną( cykl 46 dni ) zawsze wiedzialam kiedy jest owulacja a tamte 2 cykle to wogóle jej raczej nie było a teraz wiem ze jest :-) No i podobno te hormony są troche głupie po poronieniu ale ja już czuję że jest ok. no i jak zaraz dostane wyniki badanek (dobre) to idę majstrowac :-) :-D

reklama
Edytko Kochana, wierze, z Wam się uda. Wiem co przezyłaś, bo ja w tej ciazy w 7 tyg tez plamiłam....był to czas kiedy straciłam pierwsze Malenstwo...Wszystko przekreśliłam, byłam w szpitalu i spodziewałam sie najgorszego jednak zdazył się cud, bo serduszko biło i bije nadal. Wierze, ze u Was bedzie tak samo. Pomodlę sie za Was.

Edytko kochana wiem co czujesz. Ja też przez to przechodziłam, u mnie plamienia zaczęły się dokładnie w tym samym czasie co podczas poprzednich nieudanych ciąż. Byłam pewna, że to już koniec. Prawie całą drogę do szpitala płakałam, a okazało się, że z moją ukochaną dzidzią wszystko dobrze. Wierzę, że i u Ciebie będzie dobrze, że teraz się uda. Nie jest łatwo się nie denerwować po tych naszych strasznych przejściach i powiem Ci, że ten strach chyba będzie cały czas. U mnie już 19 tydzień, a ja nadal się boję, ale staram się wierzyć, że się uda. Pamiętaj, że robisz wszystko co w Twojej mocy i teraz wszystko w rękach Boga. Ale widzisz Twoja dzidzia rośnie i wierzę, że jest silna i że za 8 miesięcy będziesz ją tulić w ramionach.

Slodziutka---trzymam za Ciebie i za maleństwo kciuki

Kinguś--- moje2-3 @ po poronieniach są nieco inne, zaczynają się właśnie od takiego krwistego śluzu a potem dopiero przychodzi @ ale z czasem to wraca do normy i jest jak kiedyś. Organizm musi sobie z unormowaniem hormonów poradzić.

A moje dziecko ma katar już 2 tyg i coraz gorzej kaszle, a dziś w momencie dostał prawie 39 stopni gorączki:-(. Dałam to co dać mogłam i czekam do rana..........
Lekarka w piątek stwierdziła ze to wirus, ale jakiś upierdliwy ten wirus:crazy::-(

Spokojnej nocki. Dobranoc

Melduję się że u nas wszustko dobrze i powoli ale z uporem brniemy do przedu i na szczęście do końca coraz bliżej.

edytko po pierwsze gratuluję i bardzo się cieszę a po drugie nie martw się wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją fasoleczkę.

Buziaki dla was wszystkich spokojnej nocy

Enka to my może w podobnym czasie się "wystaramy". Ja mam zamiar zacząć w styczniu po 2 @.O ile będzie prawidłowo...Ale ta pierwsza była identyczna jak wszystkie moje @ , tylko brzuch trochę bardziej bolał.Tyle samo dni, takie samo krwawienie.

Edytko moja siostra też na początku ciąży "brudziła" trochę i wszystko było ok. Dzisiaj ma 3,5-letniego synka.A więc modlę się za Ciebie i maluszka, aby już wszystko było dobrze.Buziaki

Informuję, że dzisiaj zakończyłam świąteczne porządki.Najbardziej ucieszył się M.:-D:-D:-D

reklama
Edytko wiem ,że okropnie sie martwisz ale wynika z tego ,ze wszystko jest ok!a z tego co wiem to dużo dziewczynek tak ma ,tylko one nie panikuja tak jak my.
A dzidzia rosnie jak na drożdzaćh:tak:

Do góry