reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hejka dziewczynki,

Słodziutka, musi byc dobrze, fasolka wspaniale rośnie, ech...plamienia - i to uczulenie....ja nigdy nie miałam ale wyobrażam sobie twój strach....trzymaj się, dzidzius jest najważniejszy i jemu napewno u ciebie dobrze!!!! i zostanie te 8 mies :-) w brzuniu, a ta macica musi sie troszke powiększyc by zrobic miejsce dzidzi...ech ty sama z reszta wiesz, no-spa pomaga, luteinka też, ginek najlepszy z mozliwych musi sie udać....trzymam kciuki....

u mnie dzis na chwilę obecna bez rewelacji, no może prucz tego, ze Wiki nadal nie bardzo chce jesć :-(... niby woła am...ale jak coś sie pojwai na horyzoncie to ucieka...

kingus co do 2@ to u mnie była koszmarnie krwawa....ale z endometrium to prawda, jak slabo rosnie to i @ skapa...wiesiołek, winko, orzechy, ryby...ty z reszta napewno wszystko co trzeba wiesz :-)....ale co było w zeszłym cyklu nie musi sie powtórzyc i w tym....więc jak @ sie skończy napewno urosni jak trzeba, lekarka ci napewno zmierzy podczas monitoringu, bo musi byc min 8mm by fasolka sie zagnieździła...

witam dziewczynki
edytko trzymam za Was kciuki i Wierze ze bedzie dobrze...najwazniejsze ze dzidzius rosnie Wiem ze zadne slowa Cie nie uspokoja bo to juz tak jest ze MY mamy aniolkowe strasznie sie boimy o swoje fasolki...prosze tylko o lezenie i odpoczynek ...ale Ty to przeciez wiesz BUZKA

Ktos pytal o skape @ moje sa skape i trwaja 2 -3 dni a poprzedzaja je plamienia Natomias po zabiegu mialam obfite @

pozdrawiam Was dziewczynki BUZIAK

Witam się z Wami dzisiaj dziewczynki
Dziękuje za wszystkie słowa otuchy. modlitwy i wspracie.
Brzuch mnie boli.. zażywam nospe forte wczoraj od 15godziny zazyłam ich aż 4... ale gdyby nie ta czwarta to musiałabym pewnie na szpital jechać tak mnie bolało. Dzisiaj wstałam - ból mniejszy, ale ból.. zażyłam tą nospe i czekam. Zaraz się położę.. i bedę czekać na rozwój wydarzeń. Brudzenia nadal są.

Pozdrawiam Was wszystkie...
Dziękuje

U nas chyb alepiej..wika jeszzce dziś kupki nie zrobiła a już 10 :-)..za to zjadła małego bakusia i zjada płatki kukurydziane -czekoladowe, innych nie chciała...ale czekolada zapiera więc na drdze wyjatku jej pozwoliłam :-)

Słodziutka trzymaj się, mi no-spa forete zwasze pomagała na bóle, ale bardziej niestety pomaga luteina ...

Dziś urodzinki mojego m, ale niestety dobrych wieści nie mamy..klient nie zapłacił faktur za 70tys. i całe roczne zarobki mojego m poszły sobie gdzieś :-(..ale co tam pieniadze, wazne jest zdrowie, dzieci i rodzina..tak go pocieszam, bo przeciez więcej zrobic nie mogę....

Hej,nie doczytałam jeszcze co u Was.Nadrobię potem.
Pixela,dobrze,że lepiej.
Słodziutka,macica rośnie to boli,nie martw się tym.Mnie najbardziej w ciąży z M bolała na początku,kroka nie mogłam zrobić.
Ja dzisiaj idę do gina ,plis,plis o kciuki,żebym z płaczem nie wracała:zawstydzona/y:

słodziutka trzymaj się dzielnie. Mi jak już nie pomagała nospa to pomógł Fenoterol ale nie wiem czy w tak wczesnej ciąży się go daję. bo u mnie to już był 27 tydzień

reklama
Edytko tulę mocno, wierze ze bedzie dobrze.
Gabi trzymam kciuki, tylko napisz o której puscic, bo ciezko bedzie mi sprzatac.....
Mnie chyba tez dopadła jakas choroba bo gardło boli i katar mam:crazy::crazy::crazy:

Do góry