reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
CZesc dziewczyny
Gabi na moje kciukasy mozesz liczyc
Jeżyk i Alicja miło,że już jestescie
Słodziutka biedactwo trzymaj sie, mnie wczoraj glowa strasznie bolala i wzielam pol paracetamolu nie wiecej i na godzinke pomoglo ale pozniej bylo jeszcze gorzej i nie bralam juz tabl. ze strachu a dzisiaj leci mi krew z nosa i kreci mi sie w glowie a na dodatek jestem sama w domu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gabi na moje kciukasy mozesz liczyc
Jeżyk i Alicja miło,że już jestescie
Słodziutka biedactwo trzymaj sie, mnie wczoraj glowa strasznie bolala i wzielam pol paracetamolu nie wiecej i na godzinke pomoglo ale pozniej bylo jeszcze gorzej i nie bralam juz tabl. ze strachu a dzisiaj leci mi krew z nosa i kreci mi sie w glowie a na dodatek jestem sama w domu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wrobelek85
AAAAAAAAAA i witam nowa kolezanke, dobrze, ze jednak napisalas!!!!!!!!!
wrobelek85
Ojeku Jeżyk Ty już tak daleko!!!!!!!!!!!!!! 33 tydzien leci ale fajnie!!!!!!!!!!!
wrobelek85
Pixellko a nie da sie jakos na drodze sadowej odzyskac tych pieniedzy Taka kwota to nic smiesznego zdrowie zdrowiem ale zeby je miec potrzebne sa pieniadze
wrobelek85
Jeżyk Wiadomo ale napiszecie nam co tam u was czy wszystko ok???????????
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Edytko kochanie, pomodlę się dzisiaj za Was, ale wierzę, że wszystko będzie ok, a wiesz, ze cuda się zdarzają, ja jestem tego przykładem, zresztą co ja Ci tu będę pisać, Ty napewno lepiej pamiętasz całą moją historię niż ja sama Pamiętaj tylko, zeby dużo leżeć i nie denerwować się, a brudzić jeszcze możesz, bo to co poleciało, musi się teraz ładnie wydalić, najważniejsze, ze nie ma czystej świezej krwi, a brzusio boli, bo dzidziuś jak sama wiesz rośnie
Pixelko, bardzo się cieszę, ze z Wikunią już lepiej, oby tak dalej:-)
Gabi, trzymam kciuki!!!
Alla, mnie też katar dopadł, mam nadzieję, że na nim się skńczy...
Jezyk, ae ten czas szybko leci, jeszcze trochę i Twoja kruszynka powie, mama jedziemy rodzić
Pixelko, bardzo się cieszę, ze z Wikunią już lepiej, oby tak dalej:-)
Gabi, trzymam kciuki!!!
Alla, mnie też katar dopadł, mam nadzieję, że na nim się skńczy...
Jezyk, ae ten czas szybko leci, jeszcze trochę i Twoja kruszynka powie, mama jedziemy rodzić
Właśnie Jeżyk to ma fajny suwaczek.
Wizyty nie mam na konkretną godz.Jadę przed 14,a kiedy wejdę to nie wiem.
On przyjmuje od 15,ale o 13 już jest kolejka.
Gin nie zapisuje na godz.,bo mówi,że i tak 100 dziennie telefonów od ciężarnych,że coś się dzieje.I nie może odmówić i nie przyjąć.Więc trzeba swoje odczekać.
Coś za coś.Za to wiem,że mogę do niego dzwonić nawet w niedzielę w nocy i zawsze pomoże.
Trzymajcie mocno,bo bardzo się boję.
Dam znać jak wrócę,za internet zapłaciłam;-)
Wizyty nie mam na konkretną godz.Jadę przed 14,a kiedy wejdę to nie wiem.
On przyjmuje od 15,ale o 13 już jest kolejka.
Gin nie zapisuje na godz.,bo mówi,że i tak 100 dziennie telefonów od ciężarnych,że coś się dzieje.I nie może odmówić i nie przyjąć.Więc trzeba swoje odczekać.
Coś za coś.Za to wiem,że mogę do niego dzwonić nawet w niedzielę w nocy i zawsze pomoże.
Trzymajcie mocno,bo bardzo się boję.
Dam znać jak wrócę,za internet zapłaciłam;-)
reklama
wróbelek już coraz bliżej końca pomału zaczynam się uspokajać że jednak dotrwam (albo i przenoszę Kacperka przenosiłam 3 dni a miałam takie same problemy, jak już mogłam rodzić to On się zaparł i czekał cierpliwie do końca.Do dziś jest zresztą taki uparty)