reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam,
Kasiek gratuluję super ze wszystko oki no i faktycznie spora ta fasolka :)
Aga na pewno dasz radę masz teraz pomocnika :)
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i każdą z osobna
Edi gdzie ty jesteś ????

Cześć.Ale macie produkcję od wczoraj:szok:Nie poczytałam jeszcze,ale widzę,że u Kasiekk ok,cieszę się:-)
Pozdrawiam wszystkich.Na razie.Pa.

reklama
Ja kiedyś namiętnie oglądałam na reality filmy o porodach.... jak by mi mojego porodu było mało hi hi hi hi. Pokazywali dużo porodów w domu, na co ja bym sie nie odważyła.
Na jedynce jest zdaje sie w poniedziałek Wielki swiat małych odkrywców- też fajny program, ale jakoś ostatnio trafić nie mogę
Ja też to lubiłam do czasu poronienia ale od wczoraj znów oglądam ;-)

i wlasnie 9 miesiecy mam czekac??????????????????????????????bo tak mi powiedzial moj gin???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi ginka pozwoliła po 2 @.

Hey dziewczynki..nie było mnie parę dni i za chiny ludowe nie nadrobię zaległości...qrcze u mnie kolejna tragedia..1,5 tyg temu straciłam dzidziusia...a w sobotę moja teściowa dostała bardzo ciężkiego i rozległego zawału...
Bardzo mi przykro. Trzymaj się

DZIDZIA JEST DUZA( TAK ROZMIAROWO TYDZ DO PRZODU) MA 1,5 CM(HEHE MÓJ WIELKOLuD).... SERDUSZKO ŁADNIE BIJĘ I LEŻY SOBIE W KĄCIKU...
Bardzo się cieszę, że wszystko ok :-D

witajcie Kochane.......

Wybaczcie ,ze tak mało sie udzielam....ale zabrałam sie za porządki....wczoraj i dziś misja okna.....buuu....juz nie moge łapkami machac....ale jeszcze tylko dwa i skończę....
Mi się tak bardzo nie chce myć okien :zawstydzona/y: Pozdrawiam

:szok::szok::szok:dostalam papiery z policji:angry: 17 tego w nastepna srode o 6-46 wieczorem mam egzamin na licencje:szok::szok::szok::szok:
Trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:

Do góry