reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

alutka ty uwazaj co mowisz:):):) wystarczy jedno....naprawde......bele zdrowe i dono=szone...no i chlopiec...hehhehe...
dobra ja uciekam bo dziewczyny ze szkoly zaraz odebrac musze....obie te mniejsze dzis biegaly na finalowych zawodach miedzyszkolnych.....ciekawe jak im poszlo....napisze pozniej....
narka

reklama
dasz rade, a z naszymi kciukami to na pewno maksymalna ilosc punktow zdobędziesz:tak::tak::tak:
Alutka całkiem niezły pomysł z tymi bliźniakami:-):-):-)
Uciekam się szykować, M zabiera mnie na pizze, a ja musze doprowadzić się do jako takiego stanu;-)

Witam dziewczynki
wpadłam sie tylko przywitac i dac znac ze zyje :-) odreagowuje stresik (odsypiam) a tak wogole to chyba zemna cos nie tak bo spałabym na okragło wrrrrr u mnie tez porzadki sie zaczely zreszta na tak malymmieszkaniu trezba sprzatac codziennie:baffled::rofl2:
cos mnie chyba chorubsko łapie bo czuje ze mam cale pluca zawalone chyba pojde do lekarza zeby mi jakies przeswietlenie zrobili bo pluca wypluje niedlugo

KASIU JESZCZE RAZ SREDECZNE GRATULACJE strasznie sie ciesze ze wszyeko z dzidzia ok :-)
Aga egzamin juz tak szybko no to duzo nauki Cie teraz czeka kochana :--) 3 mam kciuki aby sie udalo - co ja pisze pewnie z se uda bo Ty zdolna kobitka jestes
Edytko skarbie czemu milczysz martwie sie o Ciebie :-(
reszte dziewczynek pozrawiam a nowe kolezanki przytulam do serduszka jest nas tu tyle ze juz rachube strciałam :-:)-:)-(
buziaczki kochane i milego dzionka odezwe sie pozniej musze przejzec ogłoszenia o prace

Aga IR ty kobieto nie panikuj tylko sie do uczenia zabieraj. Wsparcie masz w Nas ( bedziemy gonic do nauki).
Szczęście tez dopisze bo tyle kciuków zaciśniętych przed egzamnem nie miałaś chyba nigdy.
A poza tym to i tak wszyscy wiemy że bez problemu rozwalisz ten test w 5 mn i licencja bedzie:tak::tak::tak:

5 minut?????????? oj jak ja bym chciala hehehhe...test bedzie trwac podobno 3 i pol godziny kochane.....musze zaliczyc 80 procent zeby zdac....to nie tak zle chyba co?no nic 3 razy juz przeczytalam te regulacje drogowe....nie jest tak zle...gorzej z tymi drogami bo wiadomo...jak sie nie jezdzi to sie tak nie zna ....ale nic tam....mojego meza boss tez bedzie zdawal ciekawe czy ma wezwanie na ten sam termin....napewno....przynajmniej nie bede tam sama.....tylko ze on juz pracowal 2 lata na taxi kilka lat temu...poza tym jest irlandczykiem.....ech....

czesc dziewczyny ja tak na chwile
Kasiek ciesze sie ze z dzidzia jest ok
Aga ir na 100% bedzie ok bo komu sie uda jak nie tobie????????

reklama
Do góry