reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No a u mnie się okazało, że mam jeszcze trochę gardło zaczerwienione i mam płukać wodą z solą i do nosa używać maści majerankowej. Dzisiaj nad ranem zaczęło mnie jeszcze pobolewać w dole brzucha, wzięłam nospę z godzinę temu i przeszło. A do kibelka to łaziłam non stop. Matko już się nie mogę doczekać przyszłego tygodnia i wizyty. Mam nadzieję, że te bóle to znowu od powiększającej się macicy.

Madzia, mam nadzieję, że ta zła passa w końcu minie. To tak właśnie jest, że jak się wali to wszystko na raz... Ach wiem po sobie. Ściskam Cię mocno.

:szok::szok::szok:dostalam papiery z policji:angry: 17 tego w nastepna srode o 6-46 wieczorem mam egzamin na licencje:szok::szok::szok::szok: a ile papierow przyslali do nauczenia sie;:crazy: normalnie dziewczyny jakie pytania:angry: i moge przyniesc tylko dlugopis:wściekła/y: moze jakas sciage se zrobie??????????:angry:mowie wam ze jak zdam te licencje to pojde prpsto do nieba:angry: a cos tak czuje ze sie chyba wyloze:no:i jeszcze po angielsku:blink:juz normalnie mam stresa

jesssuuu allaa jak ja zobaczylam te kartki z pytaniami to wymieklam.....ciekawa jestem czy normalny taksowkarz z praktyka by na nie odpowiedzial naprawde.....a co ja mam mowic dopiero bede sie uczyc przeciez jeszczze na dodatek nie w swoim kraju:(:(:(

Aga nie panikuj... już kto jak kto ale ty napewno zdasz i to z maksymalną liczbą punktów...... ty jesteś wielka kobieta!!!!!!!!
a może tak w przyszłym tygodniu do lekarza???? a może są bliźniaki????? ale by było fajnie!!!! i to dwa chłopaczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Also to kuruj się i odpoczywaj.....

ja do lekarza pjde jeszcze w tym tygodniu...moze na jakies usg jeszcze sie zalapie przed swietami moze.....choc nie liczylabym na to
blizniaki...powiedziala co wiedziala...hahhahahha......nie mam prawdopodobienstwa na blizniaki..zreszta jeden chlopiec mi wystarczy:):):)

reklama
Oj Aga od przybytku głowa nie boli....
A domek masz duży i wszyscy sie pomieszczą.... i ładnie pomalowany..... i siostry do pomocy duże!!!!!!

Do góry