reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mirus..ŚŁiczne IME,, ADRIAN,, tez mi sie podobało,,, jak wybieraliśmy imie dla Igora,ale mam kuzyna i odpadło,,ale strasznie mi się podoba,,,,Adrianek,,,,Witam AGa!! to mówisz że wybierasz się do lekarza no i dobrze,,,,,,,ja wizyte mam dopiero 22 grudnia a dzisiaj usg i zobaczymy co bedzie aż boje się mysleć?

Pyzunia tylkożeby było czym,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jestem przerazona a to nie dobrze wrózy,, takie miałam uczucie ostatnio i co,,,,,,,,buuuu

Hej,ja w wyrku grzecznie:baffled:
Mirka,nie trzeba mieszkać,tylko być zameldowanym;-)
Trzymam kciuki za wszystkich.
Pixela,oby już przeszło całkiem.
Kasiek,daj znać po wizycie.Mogłabyś czasem enterów używać:zawstydzona/y: bo bardzo trudno się czyta Twoje posty:-p
Buziaki dla wszystkich.Potem doczytam.Na razie.Pa.

sorki Gabi,,,,,, postaram się,, tu wpracy mam takiego złoma że nie wszystkie klawisze działaja,, nie można ani dodawać ikon ani czcionki zmieniać,, ale sę postaram heheh

Kasiek nie denerwuj się tak mocno.Wiem,że dobrze mi mówić, ale postaraj się kochana.Będzie dobrze.:-):tak:

Pixella cieszę się, że już lepiej

Gabi, Miroslava pogłaszczcie brzuchalki ode mnie.Nawet nie wiecie ile dla mnie znaczą wasze posty:-):-):-)

Aga Irl miłego,choć ostatniego:zawstydzona/y: ,dnia z siostrzyczką.:-):-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i uciekam na pociąg, bo dziś na popołudnie pracuję:wściekła/y:

papapapapapapapapapapapa

Nie było Mnie w weekend stąd milczenie.
Kasiu, jestem , jestem i oczywiście będę kibicowała Ci na USG jak Ty Mnie i czekam na wieści. Pamietaj, nie ma wymówki.
Mirka, Ja dostałam mieszkanie również w darowiźnie i nie jestem tam zameldowana, nie ma obowiązku meldunku już, musiałabym być zameldowana w 3 miejscach na raz, a to niemożliwe. Może chodzi o deklarację jaką należało złożyć w US w ciągu 30 dni od darowizny? Tak zwany pit SD-1. Złozyłaś?

Ktoś pytał czy niebieski suwaczek to dlatego ,że chłopiec, nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka. Nie ma znaczenia. Lubię niebieski, dlatego.

Pogoda beznadziejna. Dostałam zwolnienie do stycznia. Powiedzcie MI co zrobić jak miną 182 dni zwolnienia L4, trzeba iśc do ZUS-u?

Edytko , Ja Cię tu wołam!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam poniedziałkowo.....
mam dzisiaj dzionek wolny więc sprzątanko..... nie wiedziałam że aż tyle kurzu może być na mebelkach:crazy:

Kasiek no to czekamy.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mircia wspaniale podziwiać twój mknący suwaczek..... z okazji rozpoczętego siódmego miesiąca proszę ucałować brzusio ( tylko nie wiem jak to zrobisz:-))

Agusia to pozdrów siostrę od nas..... moje siostry są w Anglii i na święta przyjeżdżają.... strasznie się cieszę.....
To daj znać jak u lekarza.... chociaż tam u was to raczej usg nie zrobią tak wcześnie.....

Gabi to miłego dalszego leżenia..... jakoś nie dałaś znać aby dmuchać na suwaczek.....

Pyzunia nie jesteś sama dla mnie też wszystkie brzuchatki są nadzieją i mam nadzieję że nie znikną z tego wątku po urodzeniu......

pozdrawiam wszystkie kobietki

Edytko gdzie jesteś????????

Do góry