reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguś, sama musisz zadecydować. Z jednej strony to Cię rozumiem, bo ja sobie powiedziałam, że teraz to moja ostatnia próba, mam nadzieję, że udana będzie. Jaką decyzję nie podejmiesz to będzie ona słuszna, bo będzie to Twoja decyzja. Buziaczek.

reklama
Witam witam
powróciłam z pracy !!!!!
mam nadzieję od 2 grudnia zwolnić obroty więc będę miała więcej czasu na BB....
ale jutro mam wolne!!!!!(niestety ostatnie w tym miesiącu:-()

ale cóż będzie dobrze.....
Also ja już po pierwszym poronieniu też mówiłam że to ostatnia próba.... ale ciągle próbuję.... i chyba będę....

Aguś to odkładamy staranka do przyszłego roku???? ja muszę

dziewczyny tyle dzisiaj napisałyście że trudno ogarnąć...

pozdrawiam wszystkie serdecznie

witam wieczorkiem, dziś jakoś nie miałam weny a do tego coś mnie ciągnie, kłuje, strzyka... ale ogólnie po za momentami paniki jest nie żle... dziś nawet miałam sporo energii ...
pyzunia piękna z was parka....
Aguś zrób mężowi niespodziankę wiesz ja zwiesiłam i nie liczyłam na to że się uda a tu niesposdzianka .... ale nie namawiam :)
Edytko ty wiesz....
Andzi ty też ....
pozostałe serdecznie pozdrawiam :)

Hej,ja też pozdrawiam i chyba spać "idę",hahaha nie pasuje teraz mi takie słowo do słownika:zawstydzona/y:
Chciałam tv poogladać,jak dziecko śpi,ale chłop sie uparł na jakieś wampiry,ble okropne,nie dla mnie teraz:sorry2:
Spokojnej,owocnej i komu trzeba jakiej nocki.Papapa.

Aga,trzymam kciuki,za dobre decyzje.To są trudne sprawy,nie możemy za Ciebie decydować.Chociaz na mój gust to Ty bardzo chcesz...Buziaki.

Szafirek,jak przedszkolak? Mój siedzi w domu w tym roku,choroby nas przerosły.
A myslałaś kiedy mu powiedzieć o ciąży? Kurcze,mnie czasami tak kusi,jak mnie małe kopie...No,ale wiecie,jakby...to co mu powiem:zawstydzona/y: Poczekam jeszcze,na razie mysli,ze jestem chora:baffled:

Aga taka rozpromieniona z tym maleństwem na rękach jesteś. Mam nadzieję, że jednak niedługo zmienisz zdanie co do staranek...Tak ślicznie z nim wyglądasz:tak::tak::tak:

reklama
To ja pochwalę się jeszcze moim najukochańszym chrześniakiem.Jest taki słodki i mądry:-):-):-)Zresztą, która ciocia tak nie mówi o swoim chrześniaku;-);-)

Załączniki

• IMG_0035.JPG
    IMG_0035.JPG
    75,4 KB · Wyświetleń: 43
Do góry