Aguś, sama musisz zadecydować. Z jednej strony to Cię rozumiem, bo ja sobie powiedziałam, że teraz to moja ostatnia próba, mam nadzieję, że udana będzie. Jaką decyzję nie podejmiesz to będzie ona słuszna, bo będzie to Twoja decyzja. Buziaczek.
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ach also...dlaczego to nie moze byc latwiejsze....
najsmieszniejsze jest to ze latwiej bylo mi podjac decyzje o wyjezdzie do Irlandii...naprawde...
najsmieszniejsze jest to ze latwiej bylo mi podjac decyzje o wyjezdzie do Irlandii...naprawde...
Witam witam
powróciłam z pracy !!!!!
mam nadzieję od 2 grudnia zwolnić obroty więc będę miała więcej czasu na BB....
ale jutro mam wolne!!!!!(niestety ostatnie w tym miesiącu:-()
ale cóż będzie dobrze.....
Also ja już po pierwszym poronieniu też mówiłam że to ostatnia próba.... ale ciągle próbuję.... i chyba będę....
powróciłam z pracy !!!!!
mam nadzieję od 2 grudnia zwolnić obroty więc będę miała więcej czasu na BB....
ale jutro mam wolne!!!!!(niestety ostatnie w tym miesiącu:-()
ale cóż będzie dobrze.....
Also ja już po pierwszym poronieniu też mówiłam że to ostatnia próba.... ale ciągle próbuję.... i chyba będę....
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
witam wieczorkiem, dziś jakoś nie miałam weny a do tego coś mnie ciągnie, kłuje, strzyka... ale ogólnie po za momentami paniki jest nie żle... dziś nawet miałam sporo energii ...
pyzunia piękna z was parka....
Aguś zrób mężowi niespodziankę wiesz ja zwiesiłam i nie liczyłam na to że się uda a tu niesposdzianka .... ale nie namawiam
Edytko ty wiesz....
Andzi ty też ....
pozostałe serdecznie pozdrawiam
pyzunia piękna z was parka....
Aguś zrób mężowi niespodziankę wiesz ja zwiesiłam i nie liczyłam na to że się uda a tu niesposdzianka .... ale nie namawiam
Edytko ty wiesz....
Andzi ty też ....
pozostałe serdecznie pozdrawiam
Hej,ja też pozdrawiam i chyba spać "idę",hahaha nie pasuje teraz mi takie słowo do słownika
Chciałam tv poogladać,jak dziecko śpi,ale chłop sie uparł na jakieś wampiry,ble okropne,nie dla mnie teraz
Spokojnej,owocnej i komu trzeba jakiej nocki.Papapa.
Chciałam tv poogladać,jak dziecko śpi,ale chłop sie uparł na jakieś wampiry,ble okropne,nie dla mnie teraz
Spokojnej,owocnej i komu trzeba jakiej nocki.Papapa.
Szafirek,jak przedszkolak? Mój siedzi w domu w tym roku,choroby nas przerosły.
A myslałaś kiedy mu powiedzieć o ciąży? Kurcze,mnie czasami tak kusi,jak mnie małe kopie...No,ale wiecie,jakby...to co mu powiem Poczekam jeszcze,na razie mysli,ze jestem chora
A myslałaś kiedy mu powiedzieć o ciąży? Kurcze,mnie czasami tak kusi,jak mnie małe kopie...No,ale wiecie,jakby...to co mu powiem Poczekam jeszcze,na razie mysli,ze jestem chora
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Aga taka rozpromieniona z tym maleństwem na rękach jesteś. Mam nadzieję, że jednak niedługo zmienisz zdanie co do staranek...Tak ślicznie z nim wyglądasz
reklama
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki