reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati trzymam kciuki za Was oby wszystko bylo ok

Edytko caly czas mam Cie na mysli,buziaki

Pixelko jak tam @,dotarla?

Wszystkie Was dziewczynki,pozdrawiam.Przepraszam,ze malo z Wami pisze ale jakos smutaskowo mi nie przechodzi,poza tym ucze sie do egzam....bynajmniej sie staram uczyc;)

Buziaki w ten brrrrr wieczor

witajcie
Patrycje przyjmują na oddział, narazie jeszcze jej nie badakli, jak bede cos wiedziała to napisze wiecej
Angela odezwij sie na gg bo nie mam kontaktów, a wczoraj mi neta wcielo i nie zdązylam Cie zapisac

buziaki dla wszystkich

Dali jej kroplówke i tabletki... I narazie nic nie wie

biedna boi sie bardzo...:-(
jutro jej zrobią USG...

Ostatnia edycja:
witam
Niusi@ trzymam kciuki za ciebie i fasolkę...........

A u mnie przyszła @ to już piąta ale chyba coś w tym jest gin który przyjmował mnie do szpitala wtedy powiedział że trzeba czekać 6 cykli i może los tak chce :)

pozdrawiam
Pati trzymajcie się i wracajcie w dwupaku do nas

Niusi@ tez trzymam kciuki, daj szybko znac jak wrócisz....

Agi, bardzo mi przykro, że sie nie udało...niby ze złymi wiadomościami jesteśmy w stanie sie oswoić ale strata przez to wcale mniej nie boli...ja czekałam tydzień na swój wyrok :-(

Slodziutka, czapki nadal niet ale za to mam przy sobie piekną czerwona chustę w kwiaty z jacpotu :-) wczoraj załozyłam ja na głowę jak wiało i o mały włos autobus by mnie nie przejechał bo sie młody kierowca zagapił hahaha...musiałam wygladać dosć intrygującą na tle szarej rzeczywistości..wielki czerwony kwiat :-)...

wróbelek, ona dzis 28dc i 2@małpy nadal nie ma...ale powinna dobić do brzegu jutro :-)...albo pojutrze...czekam z niecierpliwością....brzuch twardy jak balon i boli.....

szafirek, dobrze, ze przyszła @ uf może tojednak nie torbiel...będziemy testowac razem :-) w październiku :-)...widocznie twoja fasolka musi poczekać na fasolke cioci Pixelki :-)...

kasiek, szefowie to do siebie maja, ze zanim wysłuchają racjio to cie objadą...(z małymi wyjątkami)...mój obecny szef objeżdża wszystkich tylko nie mnie....:-D...

Reszte dziewczynek pozdrawiam...

Witam kobietki:-)
Miroslava , ja tez niestety mam jakies niewytlumaczalne krwawienia:-( najpierw mi mowiono , ze to kosmowka a teraz slyszalam cos innego.Po wizycie u lekarza daj znac.Trzymaj sie cieplutko , musimy myslec pozytywnie:-) choc niezawsze jest to mozliwe...
damy rade:-)

Milego dnia kobietki:-)

reklama
witam kochane:-)

pati sercem i myslami jestem z Toba :-( wszystko bedzie dobrze dadza Ci cos na podtrzymanie i fasolka bedzie miała piekny domek w Twoim brzuszku przez kolejne 8 miesiecy:tak:

edytko zycze duzo zdrowka ;-)Jezeli chodzi o mnie to chyba nic ciekawego ...jedynie ta wstretna prolaktyna mnie dołuje ...powtorze jeszcze raz badanko w poniedziałek i zobaczymy co dalej ...Zapytam w poradni imunologicznej czy jakies leki brac na zbicie prolaktyny jak nic mi nie powiedza to wybiore sie do jakiegos ginekologa-endokrynologa bo wizyte u swojej gin mam dopiero na koniec listopada wrrr

pozdrawiam Was Wszystkie :-):-):-)

Do góry