reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczynki....
Mnie tez dziś jakies smutki dopadły i jest mi zle..............:zawstydzona/y::-(
Agi trzymaj sie kochana-tulę,dobra i czuła opieka lekarska to bardzo wiele....
Niusia...myslami jestem z Tobą,trzymam mocno kciuki
Zmykam....zimno strasznie więc trzeba sie zająć sprzątaniem a i myślec tyle nie bede....miłego optymistycznego dnia..........
Jesuuu jakie to życie jest...pogibane!!!!!
Witaj Słodziutka...dziękujemy za wiadomości...

Ostatnia edycja:
reklama
agi - trzymaj sie kochana dzielnie. Miło słyszeć że mimo tak traumatycznych przeżyć miałaś personel taki który pomógł Ci przejść przez te trudne chwile.
Wiec teraz jak najszybciej wracaj do zdrowia. I jak będziesz czuć się fizycznie i psychicznie gotowa to zacznij znów staranka!

Marzi najlepiej powtórzyć prplaktynę! Masz rację nie ma co sie sugerować jednym wynikiem. Zwłaszcza że to jest hormon i jego stężenie jest w każdym dniu cyklu inne. A z tą wizytą u ginka endokrynolga - dla mnie to strzał w dziesiątkę. Po co się denerwować.

Szafirek gratuluję już tak długo wyczekiwanej @!!!!! Tyle bliżej do ....:tak:

Angela pięknie Wrocek wygląda nocą :tak:
Odgoń od siebie te smuteczki!

Aguś AJ i Ty postaraj się odgonić smuteczki na bok. Znajdź coś pozytwynego i myśl o tym cały czas. A uśmiech przywędruje na Twoją śliczną buzię.

Pixelko faktycznie w tej chuście musiałaś wyglądać oszałamiajająco !! Ehhh dziewczynki to przez tą pogodę takie smutaskowe dni Was dopadają.

Martuś a Ty też staraj sie nie myśleć o tym co zle tylko teraz spróbuj skupić się na pracy, nauce a gdy wyjdzie słoneczko na polu napewno też zagości również w Twoim sercu.

Wróbelek jak tam w pracy dzisiaj? Faktycznie taki maraton? Niestety czasem się zdarza że nikogo nie ma na forum. Trzymaj się i napisz...do nas.

Witajcie babeczki,
słodziutka dzieki za wiesci o niusi, przekaż proszę że się modlę o nią i okruszka

agi28, witaj kochana, miło, że w całej tej trudnej sytuacji trafiłaś na personel medyczny z odpowiednim nastawieniem

a cyniczna to chyba o nas zapomniała, ja wiem że ślub i przygotowania, ale to wcale nie zwalnia jej z odzywania sie do nas!!!

Ja też narzekam na brak objawów ciążowych, nie wymiotuję nie mam mdłośći codziennie macam cycuszki czy bolą - trochę bolą, ale mdłośći to już powinny być. w poprzednich ciążach miałam mdłości a gina martwiło to że nie wymotuję. Za tydzień w środę mam wizytę.

U mnie Aguś dzisiaj jak narazie jakby troszkę lepiej. Niedawno co wstałam dopiero wiec.. jeszcze niewiele co mogę powiedzieć. Ale mniejszy katar jak narazie. Gardło mniej boli. Ale za to nowa przypadłość - kaszel.
Ale ja nie narzekam.
Martwię się o Pati... nie umiem jej pomóc:zawstydzona/y::-(

Powiedzcie mi dziewczynki ile dni po zabiegu sie krwawi? Czy po miesiącu jest juz normalna@?
Czy dopiero po pierwszej@ sprawdza sie czy wszystko jest ok i czeka na nastepną @ żeby zacząć starania ?

reklama
Edytko....wiesz ja tez bardzo sie martwie o Pati....niestety my jesteśmy w tej sytuacji bezradne i to jest najgorsze,ze nic nie możemy zrobić.Mozemy sie pomodlić za Nią i Okruszka.:-(i mieć nadzieję ze los okaze sie łaskawy.....Dobrze ze choć troszkę czujesz sie lepiej.....
Witaj Guska....

Do góry