reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki!!!!!!

Niusia,trzymam kciuki za teścik i zniecierpliwościa czekam,,,,,,,,,,bo mam objawy podobne do ciebie,,mimoże to jeszcze 6 dni do testowanka,ale takjak ty mam jakis biały śuz ,,,,sama się dziwię czemu,,,,,,,,,,jestem obolała i senna i jest mi ble,,sama nie wiem,ale jak czytam twoje posty i jak tobie wyjda 2 krechy to u mnie też jest szansa,,,myslę ze tym razem sie udało, ...NIUSIA czekam na wynik,,,,,,,,,nie każ nam czekać tak długo??????????? a itez utrzymuje mi się temperatura 37,4 , 37,5....

ONA,,,,witam CIę serdecznie,strasznie mi przykro mi z Twojej straty,,,,,,,,,,pytałaś o staranka, a więz zabieg miąłam 13 .06.....w 11 tyg ,,, lekarze niby mówiłi że dobrze jest odczekać 3 m,,,,,,,potem pisałam na forum do lekarzy którzy twierdzili,że nie ma na co czekać.podiełam staranka po 1@ ,,ale nie udało się( troche mi sie poprzestawiało zawsze miałam ja w zegarku....co 28 a tu 34, 32,a teraz sama nie wiem,,,,,,,,,,,,,,,,,,) teraz po 2@ podjeliśmy próbe okaże sie za 6 dni,,,,,,,,,bardzo bym chciała,,,,,,,,,tak jak dziewczyny piszą musisz to czuć,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

reklama
witam sie o poranku :-)Jejku ale pospałam ...dopiero co wstałam hehe

niusia czekamy na wynik testu !!!!!!!!!!

kasiu na twoj tescik tez czekamy!!!!!!!!

ide posprzatac mieszkanko i bede zerkała na BB :tak:

Pikselko,,,dobrze że z Twoja WIki troszke lepiej..........

Szafirek,,,fajnie,że Twój bąbel tak chętnie chodzi do przedszkola,,,,,,,,,,,,

Słodziutka,,wybalowana....no no,,,to troche troche swoją energe przelej na BB

ALICJO....jak dzisiaj mam nadzieję,że znacznie lepiej,,,,,?????straszni emi przykro,że tak sie męczysz,,,,,,

GABI, ALSO, MORDOKLEJla, MIRKA,,,,,,,, POPROSZĘ O WASZE WSPANIAŁ EFLUIDKI<,,,,,,:-):-):-)dbajcie o siebie, odpoczywajcie,,,,,,,,,,,,teraz wy z dzieciątkiem najważniejszew,,heheh also na kiedy mas termin na maj?? ja mam urodzinki w maju wiec dla mnie szczesliwy miesiac,,,,,,,14 heheh:-):-):-)

SELENKO?? AGA?????????co u was, mam nadzieję,,,że coraz lepiej???
Selenko to wy już we wrześniu zaczynacie działaćź hehe:-):-)

ALutka, jak tam w pracy jak wrażenia?????

wróbelku,,,,widzeże wracacie na stałę do pollski,,,a może uda wa sie wrócić już we 4 ,hehehe ty , M , Spajki i mału okruszek w brzusiu,,,,,,,,słyszałam,że psy dobra terapia, kto kupuje pieska to zaras fasoleczka,,u mnie też tak było i u mojej kumpeli teżheheheh,,,

no to wróbelek i marlenka,,hehehehe,,kto wie....

Marlenka co u ciebie,,widzę staranka w toku,,,heheh a jak psinka..............

Ciekawe gdzie luiza tarasia ptysia,,,,,no i cyniczna?????:confused::confused::confused::confused:

niewymienione dziewczynki ściskam i optymizmu życzę,,,przesyłam fluidki,,,,optymizmu :-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~:-):-):-D:-D

:-):-)..................a mój bąbel dzisiaj rano troszke nie chcia wstać,ale po namowie ubrał sie..........do PRZEDSZKOLA poszedł zdowolony............:-):-):-)dzisiaj ważny dzień bo będzie spał ,,,,,już się boję,,,,,,,,,,co to będzie,,,,,,,,,,,,,,,
przeprowadzka mi sie opóznia,bo jakiś sąsiad nie skończył mieszkania,wyburzał ścianki,a komisja nie odbierze takie go mieszkania,także jestem wściekła że przez 1 osobe tyle zamieszania, miąłm si ewprowadzić 15 wrzesnia a tak 10 pażdziernika,wrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry:

w pracy mam luz przez tydzień bo połowa załogi pojechała do /Włoch na wycieczkę( oczywiście z funduszy) na 9 dni,,ja oczywiście nie pojechałam , bo nie umiem rostać się ze swoim szkrabem na tak długo,,ale ze mnie nadopiekuńcza baba,,heheh ale cóż tak mam,,,,,co mi tam jakieś włochy,,,,jak bym strasznie tęsknia i martwiła się szkrabem,,,,,,,,,,,,

a zreszta w pracy ostatnio mnie wszystko wkurza,jak patrze na bezradność i olewke nap komisji do spraw do uzalężnień normalnie nie wiem za co oni kase biora jak nic nie wiedza,,,,,,,,,,,,,,,,policja olewa,,,to jak mam być dobrze w tym kraju,klienci kłamia. w zeszłym tyg 3 mnie kreciło,a mnie ich było szkoda,,,a tu ze mnie debilke robili,,,,,,,,,,,,,,ale co mi tam,,,,,,,,,,wrrrrrrrrrrr

a pozatym jest ok,,,,,,,,,,,,,mąż od pążdziernika idzie na studia na politechnike Wrocławska,,,,,( o ile go przyjmą heheh listy beda pod koniec wrześni,) mały do przedszkola,,,,,,a mi sie mazy fasolka,,heheheh i wkońcu ta przeprowadzka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

to tyle nowości u mnie hehehehehee:-):-):-) zraz spadam na miasto( bo szefostwa nie mam,może kupie cos bablowi,, i moze sobie) nheheheehehe

DZIEWCZYNKI ZA WAS WSZYSTKIE TRZYMAM KCIUKI,,,,co ja bym bez was zrobiła,,,,,,,,,,:-):-)

kasiekkm widzę że masz takie objawy jak ja jak okazało się, że są II :-) trzymam kciuki...tempka tez obiecujaca...oby juz nie spadła...te 6 dni napewno szybko zlecą ....
tez czekam co tam teścik u niusi pokarze, ale jakosmi to fasolka pachnie jak nic :-), bedzie już 2 w tym miesiącu :-) a u ciebie 3 :-)hihihi

ona tak mnie jakos zastanowiła z tym endometrium ale czytam i czytam i niczego niezwykłego sie u siebie nie moge dopatrzec ...no tylko tego, ze po łyzeczkowaniu zanim sie odbuduje może potrwać kilka cykli...i ze zbyt małe może powodowac problemy z implementacja i zagnieżdzeniam zaroda oraz wczesne poronienia...ale 8mm w 12 dc jak u mnie przy jajeczkowaniu 15-16dc dc to raczej norma

niusia..puk puk ,ja juz tu oczy wypatrze za Twim postem no i wiadomo ,wiadomoscia-2 kreseczki:)

kasiekk powodzenia w testowanku no i oczywiscie calym serduchem zycze II.

pixella o tym endo to roznie sie naczytalam,ale jakis gin sie wypowiedzial,ze najbezpieczniej jest aby dolna granica przy zajsciu w ciazy bylo 9 mm.Niestety jak jest nie najmniejsze ale jednak za cienkie to moze byc poronienie,znow jak zbyt malusie to jajeczko sie nie zagniezdzi po prostu.Mnie zastanowilo troche to moje,no i odpowiedz mojego gina ze sie zluszczylo to mnie nie upokoila bo wcale krwawienia typowego nie bylo.Zaczynam dietke hehe na endo ,jak pisalam wole dmuchac na zimne a moze mu akurat tym pomoge urosnac grubiutkim i pulchniutkim dla naszego dzidzia:rofl2:

reklama
Do góry