reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ona co do testów owu to robiłam w poprzednich starankach i zaciazyłam w pierwszym cyklu :-), kupilam na allegro najpierw ale szły strasznie długo 10szt 19zł i do 14dc nie doszły bo był strajk pocztowców akurat więc 14dc pogoniłam m do apteki bo czulam sporo sluzu i bałam się, że owulke przegapimy i kupil 5testów za 26 zł i testowałam rano i wieczorkiem az do 16 dc i wtedy działalismy i po 2 tyg miałam II na teście:-), teraz mam schowane te 10 szt które przyszly z opóźnieniem z allegro i zamierzam uzywac w najblizszym cyklu...

mi sie tez czasem smutno robi, do marcówek nie zagladam, tez miałam teramin na pierwsze dni marca...nie chcę sie dołowac bo niedługo bedzie mi spoooro cierpliwości potrzeba bo czekanie na fasolke tez jest mocno stresujace....

Pati tak bardzo się cieszę.. wszystko będzie dobrze...za dwa dni już będzie grubsza kreska.. albo jakbyś robiła betkę to widziałabyś czy ładnie rośnie... do zapłodnienia przecież mogło dojść później niż Ci się wydaje

Raz jeszcze gratuluję bardzo się cieszę.. wspaniele się zaczął tydzień

niusi@ tez uważam, ze ta słabiutka kreseczka to fasolka, jak robiłam 1 dzień po terminie@ wyszła mi bladziuteńka i m nie wierzył, ze sie udało, dopiero 4 dni po terminie miałam na co popatrzeć :-)
GRATULUJĘ i DBAJ O SIEBIE i O CIUPEŃKIEGO KTOSIA:-)

wiecie ja powtorze tes moze za dwa dni tak jak ostatnio
ale sie teraz zmachalam jestem spocona jakbym maraton przebiegla wczoraj wieczorem znlazlam kleszcza u moejgo psiska musial zlapac lesie jak bylismy na grzybach niestety ma takie kudly ze ciezko cos znalesc ale udalo sie zlikwidowac insekta :-) M powiedzial ze chce go ogolić :o boziu jak on bedzie wtgladał taki postrzepiony ja z nim na pacer nie wyjde hahaha

ja tez zaszlam w pierwszym cyklu ale bez testow,wyliczylam sobie wg dni cyklu ale teraz to moglo sie troche porujnowac po tym wszystkim,wiec pewnie testy owul zakupie.

Aaa przepraszam... witam Cię ONA26.. cieszę się że jednak skorzystałaś z zaproszenia.
Co do endometrium w ciąży.. miałam robione usg przez brzuch wyszło że mam 8 mm.. lekarz powiedział że mało jak na ciąże.. bardzo się tym martwiłam .. uciekłam ze szpitala wtedy z mężem by iść prywtanie do mojej wtedy ginki i ona mi zrobiła usg dowcipne i wyszło że endometrium OK.. bo miało 16mm... prawidłowe jak na ciąże.. więc coś w tym jest.. że musi mieć swoją wielkość. Bo zbyt małe nie jest dobre by utrzymać ciąże i niestety zbyt duże też nie..

wiecie moj M mnie dzis zaskoczyl zobaczyl tes i poweidzial ze bedzie sie cieszyl jak na 100% bedzie pewny ze ostatnio tez sie cieszyl i co .... tak strasznie przyktro mi sie zrobilo powiedzial ze nie mam sie nastawiac ze on bedzie spokojny dopiero po usg troszke go rozumiem bo tez tak mam chyba nie uwierze dopuki nie zobacze tej małej fasoleczki
wiec mysle ze tak za 2 tygodnie to juz moze cos bedzie widac?

reklama
niusia ja juz kleszcze dre mojej suni jak nic;).Uwazaj na spacery z psem bo moj gin mowil ze jak pies ciagnie na smyczy to niedobre dla ciazy

slodziutka odwazylam sie wreszcie tu wlezc;).Co do tego endo to wlasnie wiem,ze to wazne tylko moj gin to jakos puscil kolo nosa wrrrrrrr.Trzeba dzialac chyba na wlasna reke.:baffled:

Do góry