reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hehe tak,orzechy,migdaly,rybki,winko czerwone(tylko nie wiem jakie ma byc wytrawne,..,slodkie hm).No wlasnie a ten wiesiolek to mozna bez konsultacji z lekarzem brac?nie zaszkodzi on? aha jeszcze magnez z tego co wykopalam jest dobry na endo:tak:

reklama
wiesiołek od @ gdzies do owulacji...
winko wytrawne koniecznie...
a ja w tym cyklu nie miałam duzo sluziku do 14dc a potem juz normalnie więc chyba wracam na swoje terytoria

ech wlasnie z ta dietą, niektóre pokarmy wykluczaja się z dieta na chłopca hehe :-)

ale my baby to jestesmy...a orzeszki lubię, baaardzo...

ee tak,teraz juz nie patrze czy chlopiec czy dziewczynka:no:,oby wsio ok i zdrowe bylo.Moj maz chcial chlopca bardzo ale widze ,ze tez juz nie patrzy tak jak wczesniej na cala ta sprawe;).
Odpowiadam Ci z tamtego watku(zeby tak nie skakac),ze napewno wroci do normy,ja czekam jeszcze 2 @ i dzialamy(jak bedzie wszystko ok).Tez jestem ciekawa kiedy teraz dostane @ i jaka ona bedzie,bo ta pierwsza to byla bardzo obfita i bolesna ,zreszta jak zwykle u mnie.
Dziewczyny pisza o jakis testach owulacyjnych,moze napisza jakie to sa konkretne,jak sie i kiedy wykonuje,gdzie kupic,ile kosztuja?
Moze warto sie w nie zaopatrzyc co sadzisz?:-)

:wściekła/y:ahh i podkusilo mnie....zajrzalam na watek marcoweczek,eh mialam termin na poczatek marca.Tez moglam tam teraz byc:sad:,eh chyba w marcu bedzie mi bardzo ciezko.Bede sie smutac,ze didzius by juz u nas mieszkal.Ojj bedzie ciezko.
Moj maz jak sprzatal kiedy mialam wyjsc ze szpitala po czyszczeniu,pozniej mi sie przyznal,ze nachodzila go mysl,ze za kilka miesiecy by tak sprzatal ale przyszlibysmy oboje az sie chlopina poplakal ehh:(.Tak mi dzis smutno jakos....przepraszam

Witam wszystkie dziewczyny!!

Weszłam w nadziei że Niusi@ już się cieszy II kreseczkami a ona nas trzyma w napięciu:crazy::-)

Kasiek wierzę,że tym razem ci się udało,trzymam kciuki:-)

Ja mam te same objawy co wy ale temperaturę mam normalną więc chyba mi się znowu nie udało.

Zyczę miłego dnia:-)

Ok juz nie będę Was trzymać w niepewności robiłam dziś test ale nie wiem czy mam sie cieszyc pierwsza krecha grubai ciemna druga bardzo blada ostatnio tez tak miałam

Witaski babeczki

Also powierzyliście kruszynkę Matce Boskiej, napewno Was nie zawiedzie. Będzie dobrze. Śliczny suwaczek. Naprawdę pomyśl o tym zwolnieniu z pracy. Za dużo pracujesz a to dla nas niestety już nie wskazane
Tulę mocno

Pati kochana ja już Ci pare dni temu mówiłam że masz w brzuszku fasoleczkę.. czekam i ja na Twój pozytywny wynik testu. Napisz proszę koniecznie co u Ciebie. I nie trzymaj nas tyle w niepewności.
Trzymam kciuki.

Kasiulka - jeszcze 6 dni mówisz?? Tak to zleciało od Twojej @? jejku ale ten czas leci. Więc i u Ciebie czekamy na te dwie piekne kreseczki na teście.. Uda się. tylko w to wierz.
Szkoda że przeprowadzka się oddaliła. Ktoś narobi bałaganu i tak się później dzieje.. wrrrr
Włochy powiadasz.. piękny kraj to fakt (zwłaszcza góry) ale jak tu nie tęsknić za Własnym szkrabem...
Napisz jak tam spanie w przedszkolu?

pixella - to dobrze że córunia już wraca z jedzeniem do normy, może wszystko już się normuje powoli.

Szafirek - Ty kochana czemu nie zrobisz tego testu?? Cio?? Wiedziałabyś już na czym stoisz. Tak czy siak już powinien ten test wyjść pozytywny gdybyś była w ciąży. Nie trzymaj siebie i nas w niecierpliwości tylko rób proszę teścior i szybciutko informuj na co i jak, czekam i cały czas trzymam kciuki kochana.
I koniecznie napisz co w przedszkolu.

Wróbelek dzisiaj już znacznie lepiej u nas.. niewiele chłodniej ale jest przyjemnie bo pada deszczyk.. troszkę odpocznę od tych upałów.

Madzia i jak brzunio urósł? Mieszcisz się w ciuszki??

Alutka wlacz jak lwica jeśli chodzi o komputer i dostęp do BB!! Chcemy Cię jak najczęściej a nie co 10 dni :-(
Liczę na to że Ci się uda powalczyć i wygrasz bój o kompa.

Marzenko kleszcze bleeee mój psiak (ten u rodziców) mimo że nosi obroże zawszze i często sie zmnienia ją. .. to i tak jak jest np. w lesie czy gdzieś gdzie jest duże prawodopodobieństwo wystąpienia kleszczy.. zawsze je łapie..:angry: niestety... i tylko po takim "wypadzie" pozostaje nic innego jak oglądnięcie Go w miarę oczywiście możliwości. Raz było że kleszcz jak sobie pojadł chasał sobie po dywania :baffled::wściekła/y::angry: więc jest to normalnie koszmar :angry: wrrrr
Więc nie zazdroszczę tych niestety nieuniknionych wrażen jak się ma psa...
Powiedz czy już zgrzeczniał? Nie je już kanapy??:-D

Andzi nasza kochana jak zawsze Was pozdrawia. Nie ma dalej dostępu do BB... moze tylko czytać a nie może pisać.
Dzisiaj poszła po urlopie pierwszy dzień do pracy.. ojjj bardzo Jej się nie chciało wracać..

reklama
suuuuuuuuuuuuperr,GRATULACJE. Nie martw sie,ma prawo byc slaba bo to dopiero czas @ mial byc,czyli jeszcze wczesniutko,mogl jeszcze nie wyjsc ale sie pokazala ,suupeer,ciesze sie jak z wlasnego hehe:-).Jesli sie martwisz idz za badanie bety ale za kilka dni zrob test czy jest juz gruba krecha;)

Jeszzcze raz gratulacje i mocno sciskam:)

Uwazaj na siebie!!!

Do góry