reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, ja pierwszy raz poroniłam 7 lat temu i naprawdę nie było dnia, żebym nie pomyślała o tej kruszynce. Wiecie, a najgorsze jest to, że ja byłam dokładnie w tym samym tyg. ciąży, co moja koleżanka. Ona wogóle nie dbała o siebie, nie chodziła do ginka( poszła w 7 misiącu jak ja ja pogoniłam) żarła jakieś tabletki , bo się przeziębiła, ale tych tabletek nie wolno było brać w ciąży I ona urodziła zdrową córkę, i ta dziewczynka idzie juz do pierwszej klasy, a moje maleństwo patrzy na mnie z nieba....

reklama
Syla a masz moze juz nazwe tych ziółek o ktorych mowiłas bo jestem juz tak zdołowana ze szok!
Mireczko trzymam kciuki zeby wam sie udało:-D:tak: bo skoro tyle tych bocianow to napewno ktorys zostawi malenki prezecik:-D

dziewczyny 6 zł za kg truskawek to chyba duzo? pogieło ich na maksa!!!
Mirka my jak sie staralismy to w czasie gdy mialam owulacje to ciagle sie kochalismy a potem sie okazalo ze gdy naprawde byl ten dzien płodny to nasienie bylo juz sama woda heheh... wiec jak monitorowalam cykl to przez kilka dni nic! no i sie udało odrazu!
moze lec do apteki po test owulacyjny kosztuje 25 zł na 4 próby:-)

mała cos nie uwaznie czytasz:-) hehe odpisałam cie wtedy co to za zioło tego samego wieczoru:-)

ZIELE RUTY!!!!!

alla ciesze się że smakowały, mój M też się nimi zajada
Co do przepisów to bardzo dobra też jest sałatka
tortelini z mięsem gotujemy
Zielony ogórek w kosteczke kroimi w kostke
Kukurydza z puszki
Szczypiorek
Szynka kroimi w kostkę
[FONT=&quot]Majonez i troche smietany słodkiej
sól pieprz
Wszystko mieszamy i gotowe jest szybka i bardzo dobra
[/FONT]

Syla, ja aż tak się nie napalam, ja chcę być w ciąży, ale nie chcę żeby robienie dzidziusia stało się priorytetem, zresztą ja nie mam problemów z zachodzeniem... a po drugie nie kochamy się codziennie, więc nie jest źle:-) A jak nie zajdę w tym cyklu, to swiat sie nie zawali, nie chcę tak strasznie "chcieć" bo wtedy faktycznie moze nic z tego nie wyjść, jak Bóg da, to będę, a jak nie, to może innym razem:tak:

a ja własnie zajadam sie sałatką z makaronem i tuńczykiem:-)

wiecie co pomyslałam sobie ze moze w naszych dietach jest cos nie tak...moze powinnymy zmienic sposób odżywiania...sama juz nie wiem co zrobic zeby historia sie nie powtórzyła!
juz nie moge sie doczekac kolejnej ciaży!!!
mam tyle gazet i ksiazeczek o ciaży! ciagle czytam, bede chyba najbardziej oczytaną mamą na świecie!!hahah

reklama
Do góry