reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam iść jutro na wizytę a tymczasem leżę i strach mnie paraliżuje.
Nie mam żadnych objawów, a z drugiej strony nie mam siły i jakoś mi słabo.
W ogóle nie trzymam diety, jakoś nie idzie mi jedzenie, tylko tak pochłaniam byle co.
Niedawno negatywny test to był zawód i rozpacz, a teraz czuję się chyba jeszcze gorzej [emoji17]
Leż ile chcesz, ale nie bój się, nie masz wpływu na przebieg wizyty. Muzyka, melisa, towarzystwo? Może po prostu drzemka?

reklama
Leż ile chcesz, ale nie bój się, nie masz wpływu na przebieg wizyty. Muzyka, melisa, towarzystwo? Może po prostu drzemka?

Najgorzej, że zostaje sama a największe wsparcie mam w Mężu i oczywiście tak się niefortunnie składa, że wyjeżdża 😔
Przeraża mnie więc wizyta i cały tydzień ogólnie.
Starałam się zaplanować urlop ale nie dam rady.
Postaram się włączyć jakiś serial.
Dzięki !

Kochana, ja wg OM to już powinnam mieć serduszko etc. A ja dopiero 4+ coś.

Ja wczoraj pół dnia rozważałam czy jak weszłam do pokoju po ozonowaniu to nie zrobiłam krzywdę. Nawrzeszczalam na chłopa, popłakałam się, a potem zaczęłam na spokojnie analizować, że po 3 godzinach i z otwartym oknem i po zabawkę syna na moment 🙈

Musimy co nie jest łatwe przestać analizować. Historia może potoczyć się tak różnie, że trzeba cieszyć się tym, co jest.

Wybrałam lekarza. Tego, który mnie nastraszył w piątek. Ale... był dokładny, uważny, ma dobre oko i dobre opinie. Podobno mocno dba o pacjentki..
Hej, dołączam do Waszego grona. U mnie 5t.+. Nie robiłam bety, ale mam pierwsze objawy i mocne krechy na testach.😊

Może będzie nam raźniej! Staram się nie zwariować, chociaż z ogromnym trudem 😔

Mam iść jutro na wizytę a tymczasem leżę i strach mnie paraliżuje.
Nie mam żadnych objawów, a z drugiej strony nie mam siły i jakoś mi słabo.
W ogóle nie trzymam diety, jakoś nie idzie mi jedzenie, tylko tak pochłaniam byle co.
Niedawno negatywny test to był zawód i rozpacz, a teraz czuję się chyba jeszcze gorzej 😔
Przytulam 🫂 Wszystko będzie dobrze 🙂

Dzisiejszy test już ciemniejszy, 27dc ✊🏼 Krew oddana, czekamy na wynik 🙂

Załączniki

• D4ABC389-7859-4431-B603-DFC378046A1A.jpeg
    D4ABC389-7859-4431-B603-DFC378046A1A.jpeg
    646,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
@marsi89 jaka Ty chudzinka jesteś🥰 ja to bym zniknęła przy takiej wadze 🙈🙈🙈 i jak? @ czy test?
Mi się wydaje że cały czas za gruba jestem. Takze jak przyjdzie okres to dociskamy z treningami na maxa. Póki co okresu nie ma, temperatura podwyższona i mega osłabienie...leżę i śpię od soboty, non stop. Zatestuje dopiero pod koniec tygodnia jak coś, bo ani testu w domu nie mam. A druga sprawa że mi testy nawet w dniu okresu nie wychodziły pozytywne tylko dopiero po.kilku dniach😥 najbardziej mnie wkurza że taka zawieszona z tymi treningami jestem, ale jak tylko pojawi się plamienie to ruszam ostro i nie ma że boli.

Do góry