reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak, miałam zabieg 10.11. nie wiem 🙈🙈🙈 jak długo...podobno ten lekarz taki jest, ale jest bardzo uważny 🙈

My zaskoczyliśmy w drugim cyklu. W pierwszym byłam chora w drugiej połowie, ten odpuściłam. I uznałam że po 23 dni to luz możemy sobie pozwolić 😆 ja, która ma syna z owulacji w 24 chyba dniu...

Przesyłam dobre fluidy ❤️❤️❤️
To już wiesz jaką taktykę przyjąć jakbyście chcieli jeszcze bobaska :D Widać Ty z tych co mają późno owu. A ile trwają twoje Cykle? Mam nadzieję że też nie będziemy musieli znów czekać miesiącami na dwie kreseczki...

reklama
To już wiesz jaką taktykę przyjąć jakbyście chcieli jeszcze bobaska :D Widać Ty z tych co mają późno owu. A ile trwają twoje Cykle? Mam nadzieję że też nie będziemy musieli znów czekać miesiącami na dwie kreseczki...
Moje cykle były długie, nawet 34-36 dni. Potem nagle do 28, po poronieniu też się skróciły i o...

Mam nadzieję, że ten będzie ostatni 🥰

Moje cykle były długie, nawet 34-36 dni. Potem nagle do 28, po poronieniu też się skróciły i o...

Mam nadzieję, że ten będzie ostatni 🥰
Ja dzisiaj mówię do męża: „te okresy po poronieniu są ciężkie” a on mi na to: „ten będzie ostatni” 🤷🏼‍♀️😂
Jestem dobrej myśli.. liczę każdy dzień..i czekam

Hej, wiecie może gdzie można oddać dobre leki. Neoparin, duphaston. Jak oddam do apteki to wyrzucą a to są dobre leki z datą do 2023/2024

Ja dzisiaj mówię do męża: „te okresy po poronieniu są ciężkie” a on mi na to: „ten będzie ostatni” 🤷🏼‍♀️😂
Jestem dobrej myśli.. liczę każdy dzień..i czekam
Ja to po pierwszym to się tak zwijałam z bolu jak nigdy. Aż do męża mówiłam że chyba na pogotowie pojadę bo żadne przeciwbólowe nie dawały rady 🤦

Hej, wiecie może gdzie można oddać dobre leki. Neoparin, duphaston. Jak oddam do apteki to wyrzucą a to są dobre leki z datą do 2023/2024
Hej! Z ciekawości sprawdziłam w internecie i znalazłam tylko Caritas. Może ewentualnie zadzwonić do jakiegoś szpitala, czy byliby zainteresowani?

reklama
Zrobiłam dziś ponownie betę 🙈 i faktycznie na tym etapie to jest bez sensu. Wiem, że nic nie wiem 🤦 chociaż wydaje mi się idzie to w stronę poronienia. Wiadomo że beta nie rośnie już jak na początku. U mnie przyrost jest niewielki. Przedwczoraj było 61492 dziś 66758. Chyba umowie się na jutro do lekarza niech zajrzy co tam się dzieje.
A powiedz który to tydzień ? Bo niestety nie śledziłam Twojej aktualnej historii :)

Nie potrzebnie robiłaś betę, moim zdaniem rośnie i to jest najważniejsze na takim etapie. Teraz niepotrzebnie się martwisz. Ja przestałam badać jak było ponad 2000 i potem chodziłam tylko na USG (co tydzień 😂) i to do różnych lekarzy bo tak byłam przestraszona że znowu mnie to spotka.

Do góry