reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiem szczerze że mam podobnie.. zastanawiam się czy to nie jest jakiś znak.. przecież jest sporo par bez dzieci i są szczęśliwi..
Pewnie że są i takie pary co są szczęśliwe bez dzieci. Albo udają że są szczęśliwe, pogodziły się ze swoim losem.
Ja osobiście wśród moich znajomych mam glownie osoby co twierdzą że nie chcą mieć dzieci bo mają jedno życie i chcą je przeżyć w pełni. Nie rozumiem tego myślenia kompletnie bo dzieci nie wykluczają przeżycia życia w pełni. Odkąd z nami jest nasza mała to są najlepsze lata. Wcześniej nigdzie nie jeździliśmy tylko siedzieliśmy w domu. A teraz co roku wakacje z małą, tu kino, tu wyjazdy do zoo itp.

reklama
@KatJak wiem, że środa tuż tuż, a jednak to że piersi mnie już nie bolą powoduje, że zaczynam panikować. Choć dobrze wiem, że na tak wiele nie mam wpływu. Jeśli miałoby się nie udać to lepiej teraz niż za kilka tygodni.
Miałam te same obawy jesli chodzi o piersi. Też bolaly tylko przez chwilę i potem przestały. Zresztą do teraz mnie nie bolą. A w ciążach poronionych bolały że aż spać nie mogłam. I też tu na forum pytałam dziewczyn czy to normalne :)

Cześć Dziewczyny 😚
Nieśmiało sobie tutaj przycupne i poobserwuje.
Niedawno stracilam dziecko w 5 mcu...rodzilam naturalnie, dziecko zmarlo po porodzie. :(
Wstępnie stwierdzino niewydolnosc szyjki bo sie skróciła, wyszla jeszcze infekcja...czekam jeszcze na wynik histopat.
Jak otrzymam wyniki ze szpitala to zaczne szukac przyczyny, koncze juz krwawic wiec moze w przyszlym tygodniu, szukam tez dobrego lekarza ...
Mam nadzieje, ze okres regularny powróci planowo, ze bedzie owu i dostaniemy zielone swiatlo najdalej po nowym roku....
Bardzo chce kolejnej ciazy ...najlepiej juz...zaraz...ale boje sie tez powtorki.
To byla moja pierwsza ciąża.

Cześć Dziewczyny 😚
Niedawno stracilam dziecko w 5 mcu...rodzilam naturalnie, dziecko zmarlo po porodzie. :(
Wstępnie stwierdzino niewydolnosc szyjki bo sie skróciła, wyszla jeszcze infekcja...czekam jeszcze na wynik histopat.
Jak otrzymam wyniki ze szpitala to zaczne szukac przyczyny, koncze juz krwawic wiec moze w przyszlym tygodniu, szukam tez dobrego lekarza ...
Mam nadzieje, ze okres regularny powróci planowo, ze bedzie owu i dostaniemy zielone swiatlo najdalej po nowym roku....
Bardzo chce kolejnej ciazy ...najlepiej juz...zaraz...ale boje sie tez powtorki.
Cześć Ewi12
Bardzo mi przykro z powodu straty ☹️ Niestety wiem co czujesz również niedawno straciłam córeczkę byłam w 26 tygodniu ciąży.
Pisz śmiało, wyżal się, wypłacz. Dziewczyny na forum są cudowne bardzo pomocne i empatyczne. Trzymaj się ❤️

Cześć Dziewczyny 😚
Przykro mi kochana😥 ja również straciłam córkę w lutym w 5 miesiącu. U mnie powodem był stan zapalny spowodowany wyrostkiem robaczkowym i szereg powikłań tym spowodowanych. Ja dostałamokres po 5-6 tyg. Zielone światło dostałam po 3 miesiącach. Zaszłam w ciążę w 2 cyklu starań niestety też ją straciłam ale była to ciąża bliźniacza jednokosmowkowa jednoowodniowa także liczyłam się z komplikacjami. Ciąża zatrzymała się na 9 tyg. Też boli ta strata ale nie tak bardzo jak poprzednia. Teraz mobilizuje siły i działamy po nowym roku

Ostatnia edycja:
Ja się zastanawiam, czy na pewno chce być w ciąży dzień po każdej owulacji 🤦 wiecie...myślę sobie, a co jak się uda 🤷 tyle czasu się nie udaje i początek poprzedniej ciąży był tak dziwny, że w ogóle do mnie to wszystko nie dociera 🙈 może dlatego nie wychodzi
Też mam podobnie
Cześć Dziewczyny 😚
Witaj
Przykro mi, że spotkała was taka tragedia, bądź tu z nami 😘

Dziękuję Dziewczyny❤
Cięzko jest, mam nadzieje, ze czas szybko zleci, ze wyniki potwierdzą tylko infekcje, ktora spowodowała skrócenie szyjki i nie beda to głębsze problemy...
Od przyszlego tyg. zaczynam dzialac i latac po lekarzach...

reklama
Dziękuję Dziewczyny❤
Cięzko jest, mam nadzieje, ze czas szybko zleci, ze wyniki potwierdzą tylko infekcje, ktora spowodowała skrócenie szyjki i nie beda to głębsze problemy...
Od przyszlego tyg. zaczynam dzialac i latac po lekarzach...
Zostań tu z nami, pisz jak czujesz potrzebę, bo kto cię bardziej zrozumie niż my kobiety po stracie. Dawaj znać jak tam wyniki

Do góry