Paueczka91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy te same przewidzenia w takim razieZobacz załącznik 1309038Dzisiaj powinna przyjść miesiączka a zamiast tego ustało plamienie... Mąż mówi ze mam przewidzenia.
Ja AMH nie badałam, więc się nie wypowiem. A co do - 15kg to poroniłam pod koniec lutego, w marcu dowiedziałam się o IO. Dostałam metforminę, umiarkowany ruch (spacer lub kije) i dieta z niskim IG i ŁG tak na 90% bo nie mogłam znaleźć w okolicy dobrego chleba dla siebie, więc jadłam po prostu pełnoziarnisty albo żytni w dniu spodziewanej miesiączki w czerwcu poszłam od razu na betę i już wynosiła ponad 200 wierzę, że i Tobie się udaDajesz nadzieję! Ja schudłam 10kg, biorę metaforminę i liczę na to ze teraz się uda. Tylko to moje AMH mnie martwi, no ale chyba w 3 miesiace az tak drastycznie nie spadło nie? (W ostatnią ciaze zaszlam w kwietniu, wynik amh mam z lipca - 0,26...).
U mnie było podobnie, akurat w ten sam dzień wizyta kontrolna i owulacjaJa miałam owulacje po zabiegu potwierdzoną (przez przypadek) na wizycie kontrolnej co przypadek to inna historia
Tak. Na czczo i po przespanej nocy.Dziewczyny a czy na badanie tarczycy z krwi trzeba być na czczo ? Bo w internecie co artykuł to inaczej pisze
Ok dziękujęTak. Na czczo i po przespanej nocy.
Więc, tak. Nawet jak odczekasz magiczne pół roku, ba! Nawet rok, to może być powtórka z rozrywki.A ja mam mały mętlik w głowie.. wcześniej gin powiedziała,że nie potrzebne zgłosiłam się do szpitala,że jej pacjentki w ciągu 7 dni samoistnie poraniaja. I że przez to,że poszłam do szpitala i miałam zabieg to narażam siebie na kolejną ciążę z poronieniem,bo lekarze mogli coś uszkodzić i sam fakt,że zabieg.. Z kolei wczoraj endokrynolog się pytał ile lekarz kazał odczekać do następnych starań,odpowiedziałam,że po pierwszej miesiączce już można. Na co ten się zdziwił i powiedział,że kiedyś kazali odczekać pół roku. Po tym wszystkim zaczynam się bać,że jeśli zacznę starac się po pierwszej miesiączce to faktycznie może być powtórka z rozrywki..
Tak. I jeśli bierzesz leki na tarczycę to przed badaniem należy nie brać.Dziewczyny a czy na badanie tarczycy z krwi trzeba być na czczo ? Bo w internecie co artykuł to inaczej pisze