reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja nie byłam usypiana, ba nawet nie miałam znieczulenia miejscowego. Tylko podali mi coś po czym kręciło mi się w głowie. Wierzcie mi że wycinanie migdałów jest gorsze i bardziej boli, wtedy też wszystko czułam, to dopiero była jazda.

reklama
Cześć dziewczyny, dla przypomnienia w zeszły poniedziałek usłyszałam brak zarodka i że pęcherzyk ciążowy nie rośnie. Wczoraj od południa do popołudnia miałam skurcze podvrzusza, wieczorem było już ok a w nocy dostałam kkrwawienia, takie jak miesiączkę bez jakis boli wiec do szpitala nie pojechałam. Mam nadzieję że to koniec i zabieg nie będzie potrzebny 😩w piątek, czyli za 3 dni mam wizytę u ginekolog, i tu moje pytanie : myślicie że 3 dni to ok żeby sprawdzić czy się samo oczyściło czy lepiej iść wcześniej do lekarza?

Cześć dziewczyny, dla przypomnienia w zeszły poniedziałek usłyszałam brak zarodka i że pęcherzyk ciążowy nie rośnie. Wczoraj od południa do popołudnia miałam skurcze podvrzusza, wieczorem było już ok a w nocy dostałam kkrwawienia, takie jak miesiączkę bez jakis boli wiec do szpitala nie pojechałam. Mam nadzieję że to koniec i zabieg nie będzie potrzebny [emoji30]w piątek, czyli za 3 dni mam wizytę u ginekolog, i tu moje pytanie : myślicie że 3 dni to ok żeby sprawdzić czy się samo oczyściło czy lepiej iść wcześniej do lekarza?
Moim zdaniem OK

Ja nie byłam usypiana, ba nawet nie miałam znieczulenia miejscowego. Tylko podali mi coś po czym kręciło mi się w głowie. Wierzcie mi że wycinanie migdałów jest gorsze i bardziej boli, wtedy też wszystko czułam, to dopiero była jazda.
Bardzo Ci współczuję, ja byłam usypiana i tylko dlatego chyba w ogóle się zgodziłam na ten zabieg, nie dałabym psychicznie rady byc świadoma przy tym 😔

Hej dziewczyny za ok 10dni powinnam dostać okresu choć mam ogromną nadzieje, że nie przyjdzie.. Dużymi krokami zbliża się wrzesień czyli termin gdy miałam rodzić i niestety serce mi pęka na samo wspomnienie. A wokoło tylko same wiadomości od znajomych o ciążach. A ja jak głupia szukam jakiś wczesnych objawów, bo może akurat w końcu znów się uda..

Hej dziewczyny za ok 10dni powinnam dostać okresu choć mam ogromną nadzieje, że nie przyjdzie.. Dużymi krokami zbliża się wrzesień czyli termin gdy miałam rodzić i niestety serce mi pęka na samo wspomnienie. A wokoło tylko same wiadomości od znajomych o ciążach. A ja jak głupia szukam jakiś wczesnych objawów, bo może akurat w końcu znów się uda..
Ja mialam termin na 22.10. i im blizej tego dnia tym mi trudniej. Jak widze kobiete w ciązy to sie zastanawiam czy mialaby juz wiekszy czy moze mniejszy brzuszek od niej. Jak jestem w Pepco to sobie oglądam malutkie ubranka dla chlopcow. Zastanawiam się ktore bym kupiła dla Ignasia gdybym mogła. Choć upłynęły 4 miesiące to ból nadal nie mija.
Żyję sobie póki co nadzieją że może wkrotce sie uda i tym razem wszystko skonczy się szczęsliwie 😊

Ja mialam termin na 22.10. i im blizej tego dnia tym mi trudniej. Jak widze kobiete w ciązy to sie zastanawiam czy mialaby juz wiekszy czy moze mniejszy brzuszek od niej. Jak jestem w Pepco to sobie oglądam malutkie ubranka dla chlopcow. Zastanawiam się ktore bym kupiła dla Ignasia gdybym mogła. Choć upłynęły 4 miesiące to ból nadal nie mija.
Żyję sobie póki co nadzieją że może wkrotce sie uda i tym razem wszystko skonczy się szczęsliwie 😊
U mnie 11.09..Dokładnie...też myśle jaki już byłby duży brzuszek, jak wyglądałby pokoik..ale niestety. Mam nadzieje, że uda Nam się spełnić to marzenie w niedługim czasie, bo czuje, że tylko to mogło by "skleić" złamane serce.

reklama
Mam tak samo jak Wy.. w pracy dosłownie galopem obok koleżanek z brzuszkiem, bo łzy same cisną się do oczu.. na ulicy wszędzie widzę brzuszki.. zaraz po stracie jak bylam np w pepco, to potrafiłam się rozpłakać na sam widok bodziaków czy bucików..
Eh
Ja idąc po syna do szkoły, na widok kobiet z brzuszkami odrazu płakałam...teraz też boli. Miejmy nadzieje, że i Nam się uda poczuć to szczęście❤

Do góry