U
usuniecie
Gość
Czesc dziewczyny, moge wam zadac pytanie ? Otóż jak to jest z pęcherzykiem ciążowym o nieregularnym kształcie? W 5 tyg. Czy sa szanse na naprawę tego, czy raczej zazwyczaj konczy sie to zle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze to nie mam pojecia jakie są rokowania w takim przypadku.Czesc dziewczyny, moge wam zadac pytanie ? Otóż jak to jest z pęcherzykiem ciążowym o nieregularnym kształcie? W 5 tyg. Czy sa szanse na naprawę tego, czy raczej zazwyczaj konczy sie to zle?
Oki dziekujeSzczerze to nie mam pojecia jakie są rokowania w takim przypadku.
Dokładnie nie wiem ale tu na forum czytałam zarówno szczęśliwe zakończenia jak i niestety złe... A co lekarz mówił ?Czesc dziewczyny, moge wam zadac pytanie ? Otóż jak to jest z pęcherzykiem ciążowym o nieregularnym kształcie? W 5 tyg. Czy sa szanse na naprawę tego, czy raczej zazwyczaj konczy sie to zle?
Dokładnie nie wiem ale tu na forum czytałam zarówno szczęśliwe zakończenia jak i niestety złe... A co lekarz mówił ?
Rozumiem. Postaraj się nie denerwować do tego czasu, nie na nic gorszego niż kiepski lekarz, który nastraszy zamiast wyjaśnić. Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Nie zajal sie mna nalezycie, mega negatywnie mnie nastawil. Za tydzien kontrol u swojego mam
Wiem, dziekuje.Rozumiem. Postaraj się nie denerwować do tego czasu, nie na nic gorszego niż kiepski lekarz, który nastraszy zamiast wyjaśnić. Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.