reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczyny, moge wam zadac pytanie ? Otóż jak to jest z pęcherzykiem ciążowym o nieregularnym kształcie? W 5 tyg. Czy sa szanse na naprawę tego, czy raczej zazwyczaj konczy sie to zle?

reklama
Ja 2 miesiace po, nie czuję nic widząc kobiety w ciazy, mam dwie osoby w bliskim otoczeniu z „moim terminem” i na szczęście nie mam z tym problemu, ale chyba właśnie wchodze w etap regularnego wku*wu jakim cudem dalej nie dostałam @ i co dalej jest ze mną nie tak, ze nie jestem ani kroku bliżej starań :D Zastanawiam sie nawet czy ja naprawdę tak chcę być matką, czy po prostu czuję, ze moj plan upadł i muszę sobie to wynagrodzić. Czasem widząc sytuacje wokół zastanawiam sie, czy ja potrzebuje tego wszystkiego, bo pomijając palący sie świat, to moje życie jest super od lat i miałabym kilka innych planów nie zakładających dziecka. Najgorzej, ze jeśli zawsze widziałam te wizje, ze w naszym życiu jest to dziecko, to ciężko sobie logicznymi argumentami wmówić coś innego… Trochę przygnębiająco dziś, ale moje życie to taka sinusoida ostatnio, jutro będzie lepiej, na szczęście tez trochę podróży sie zbliża, a to zawsze pomaga :)

Czesc dziewczyny, moge wam zadac pytanie ? Otóż jak to jest z pęcherzykiem ciążowym o nieregularnym kształcie? W 5 tyg. Czy sa szanse na naprawę tego, czy raczej zazwyczaj konczy sie to zle?
Dokładnie nie wiem ale tu na forum czytałam zarówno szczęśliwe zakończenia jak i niestety złe... A co lekarz mówił ?

reklama
Do góry