outofthebox
Fanka BB :)
Przy poronieniach zatrzymanych to standard, sporo dziewczyn tutaj dowiedziało się o tym, ze serce już nie bije, dopiero na wizycie po miesiacu :/ U mnie tez zero objawow poronienia, tez 4 tyg serce już nie biło, dostałam lekkiego brązowego plamienia po tym miesiącu i pojechałam to sprawdzic. U mnie 18. tydzień, rozwój zatrzymany na 13-14. Do dziś mnie to dziwi, ze organizm tak długo zyje w nieświadomościNie miałaś żadnych objawów? Nie plamiłaś?
Właśnie doczytałam, ze jesteś w ciazy obecnie: oczywiscie, ze nie można być niczego pewnym, ale pamiętaj, ze nie możesz się sugerować takimi watkami jak ten, my i tak giniemy przy masie ciazy, które przebiegają bez problemów, poronienia w okolicy Twojego tygodnia to zdecydowana rzadkość i statystyka stoi mocno po Twojej stronie, poczucie bezradności towarzyszy ciazy często, ale gdyby tak do tego podchodzić i zamartwiać się każdą ewentualnością, to tracimy ważne kilka miesięcy, plus sabotujemy swoje zdrowie psychiczne, a ostatecznie jesteśmy tak samo bezradne, jak żyjąc w błogiej nieświadomości. Nie zamartwiaj się, bo po prostu nie warto
Ostatnia edycja: