Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Miłego dniaWitam ! Dołączam się Gonzi mocno zaciskam ... miłego dnia dla wszystkich
To świetnie. Na pewno skorzystam. Dzięki [emoji4] właśnie o takiego lekarza mi chodziło.
Powiedz mi zaszlas po in vitro czy naturalnie po leczeniu u niej?
Ale wiesz, że nawet jeśli raz miałaś krwawienie implantacyjne to nie musi się ono powtórzyć w kolejnej ciąży?
OczywisdiAle wiesz, że nawet jeśli raz miałaś krwawienie implantacyjne to nie musi się ono powtórzyć w kolejnej ciąży?
Oczywiście że wiem tylko jak się raz zdazylo to za każdym razem jest nadzieja ze to może to.Ale wiesz, że nawet jeśli raz miałaś krwawienie implantacyjne to nie musi się ono powtórzyć w kolejnej ciąży?
Oczywisdi
Oczywiście że wiem [emoji6] tylko jak się raz zdazylo to za każdym razem jest nadzieja ze to może to.