reklama
K
Katijah
Gość
Przykro mi bardzo!!!bety nie kazał ci sprawdzać?Dzięki. Niestety nic nie widać. Mam skierowanie do szpitala.
Nic nie widać to znaczy pęcherzyka w ogóle nie uwidocznił?
Dzięki. Niestety nic nie widać. Mam skierowanie do szpitala.
Gonzi
Fanka BB :)
Już Wam mówię. Betę zrobiłam wczoraj. Wyniosła 2855. Progesteron powyżej 19.
Opowiem może po kolei.
Przez ostatnie dni było mi ciężko. Poszłam w środę na usg do mojej starej Pani doktor. Powiedziałam że wydaje jej się że widzi jakiś pęcherzyk może nawet dwa. Ale że faktycznie powinien być już większy ale może jakaś późna owulacja czy coś.
Wczoraj byłam na badaniach i wyniki jak widać.
Pan Doktor zawołał dwie Panie żeby sprawdziły czy cos znajda. Nikt nie znalazl. Ale mam wrazenie ze kazdy sugerowal sie ta wysoka beta a nic nie widzial. Wiec kazali jechac do szpitala. Wpisali podejrzenie pozamacicznej.
Opowiem może po kolei.
Przez ostatnie dni było mi ciężko. Poszłam w środę na usg do mojej starej Pani doktor. Powiedziałam że wydaje jej się że widzi jakiś pęcherzyk może nawet dwa. Ale że faktycznie powinien być już większy ale może jakaś późna owulacja czy coś.
Pan Doktor zawołał dwie Panie żeby sprawdziły czy cos znajda. Nikt nie znalazl. Ale mam wrazenie ze kazdy sugerowal sie ta wysoka beta a nic nie widzial. Wiec kazali jechac do szpitala. Wpisali podejrzenie pozamacicznej.
Gonzi
Pokazalam zdjecia od tej pani doktor ze srody co mialam panu doktorowi to powiedzial ze takich pecherzykow co ona widziala tam to on widzi przynajmniej 7 i to nie sa ciazowe.Już Wam mówię. Betę zrobiłam wczoraj. Wyniosła 2855. Progesteron powyżej 19.
Opowiem może po kolei.
Gonzi
Kazal poczytac o pozamacicznej bo powiedzial ze czeka mnie duzo ciezkich decyzji. Co usuwac co zostawiac czy laparoskopowo czy nie itp. Ja sie na tym nie znam…Pokazalam zdjecia od tej pani doktor ze srody co mialam panu doktorowi to powiedzial ze takich pecherzykow co ona widziala tam to on widzi przynajmniej 7 i to nie sa ciazowe.
Rzeczywiście przy takiej becie powinna widzieć pęcherzyk bez problemu, ale ten przyrost jest tak ładny, że aż mi się nie chce wierzyć ze to cp [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Ja na Twoim miejscu jeszcze przed szpitalem skoczyłabym gdziekolwiek na usg żeby potwierdziło to 2 niezależnych lekarzy
Ja na Twoim miejscu jeszcze przed szpitalem skoczyłabym gdziekolwiek na usg żeby potwierdziło to 2 niezależnych lekarzy
Już Wam mówię. Betę zrobiłam wczoraj. Wyniosła 2855. Progesteron powyżej 19.
Opowiem może po kolei.
Gonzi
Oczywiście siedziałam i ryczałam a oni mnie wszyscy pocieszali. Potem miedzy soba sie sprzeczali bo pani doktor powiedziala ze ona by polecila jakis metro coś tam chyba lek czy coś a on do niej że to mnie wykluczy potem ze staran o kolejna ciaze na rok. A ona do niego ze nie na rok tylko na 4 miesiace. Nie wiem o co chodzi. Jakas masakra
reklama
K
Katijah
Gość
Ja miałam pozamaciczna ale u mnie to był pęknięty jajowod i wyboru nie miałam.Kazal poczytac o pozamacicznej bo powiedzial ze czeka mnie duzo ciezkich decyzji. Co usuwac co zostawiac czy laparoskopowo czy nie itp. Ja sie na tym nie znam…
Najważniejsze jak najszybciej zlokalizować ciążę