monika1708
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej A u mnie skupiam się na pracy. Lotnictwo ruszyło także mam całe dni i noce zajęte. Czasu brak na cokolwiek. Aż mi głupio bo widziałam że niektóre z dziewczyn odpisały na moje posty a ja nie miałam im kiedy odpisać u mnie był 1 cykl na aromku. Właśnie czekam na okres. Ten cykl co przyjdzie ma być 1 podejście do inseminacji bo test po stosunku wyszedł do bani i okazało się że 100% plemników nieruchliwych. Także w czerwcu IUI a jak nic nie da to in vitro@Gonzi jak u was ?
Trzymam za Was kciuki [emoji176]Hej [emoji3590][emoji3590] A u mnie skupiam się na pracy. Lotnictwo ruszyło także mam całe dni i noce zajęte. Czasu brak na cokolwiek. Aż mi głupio bo widziałam że niektóre z dziewczyn odpisały na moje posty a ja nie miałam im kiedy odpisać [emoji85] u mnie był 1 cykl na aromku. Właśnie czekam na okres. Ten cykl co przyjdzie ma być 1 podejście do inseminacji bo test po stosunku wyszedł do bani i okazało się że 100% plemników nieruchliwych. Także w czerwcu IUI a jak nic nie da to in vitro
Dzięki Liczę na toTrzymam za Was kciuki [emoji176]
Myślę że jesteś w dobrych rękach [emoji110]
Przykro miJestem po kolejnym badaniu i niestety jednak w macicy „coś” zostało, ale lekarz dokładnie nie widział co czy endometrium czy mięsak zdążył się zrobić. Jutro szpital i się wyjaśni. Ehhh, a miało być już dobrze
Jestem jestem chociaż przyznam że bardzo rzadko i jak już chce coś napisać to zawsze "coś " Po czym zapominam co miałam napisać. Ostatnio szukałam czy @Takaja123 coś jeszcze pisze ale coś jej dawno tu nie widziałam, @Charlotte21 też chyba nie zagłada tyle co wcześniej a jestem ciekawa jak tam u niej@Paula919191 jesteś tu jeszcze? co u Was?
Zabiegi łyżeczkowania wcale nie muszą mieć wpływu na szyjkę w ciąży u mnie 3 zabiegi i to "na zimno" a szyjka w ciąży z córką w 38+0 była wysoko, twarda, zamknięta i nic się nie działo teraz 35+2 i też trzyma jak szalonaU mnie co do szczepień to I tak chce ze 2 cykle odczekać teraz - to akurat się zaszczepię w międzyczasie. Muszę porobić badania a poza tym nie wiem jak po 2gim łyżeczkowaniu będzie wyglądał mój cykl . Do tego boję się trochę ciąży bo w 2ch donoszonych miałam skaracajacą się szyjkę a po lyzeczkowaniu jest ponoć jeszcze większy problem z jej skracanie i łudze się ze te kilka miesięcy coś zmienią. Dodatków po 1Wszym miałam problem z za cienkim endo i boję się że teraz może być jeszcze gorzej i wogole nie zajde . Chyba muszę sobie psychicznie trochę odpocząć bo już swiruje a latka lecą. Na 26.06 miałam termin porodu, już bym była na końcówce, nie wiem czy dam radę szybko się starać tym razem.