marsi89
Fanka BB :)
Ja nic nie słyszałam o problemach ze skracaniem po łyżeczkowaniu jedno potrzebują więcej czasu inni mniej... Mi wszyscy gadali że czym prędzej się starać bo potem mogę się zablokować całkowicie. I faktycznie czym dalej od poronienia tym bardziej zaczynam się zastanawiać i mieć obawy.U mnie co do szczepień to I tak chce ze 2 cykle odczekać teraz - to akurat się zaszczepię w międzyczasie. Muszę porobić badania a poza tym nie wiem jak po 2gim łyżeczkowaniu będzie wyglądał mój cykl . Do tego boję się trochę ciąży bo w 2ch donoszonych miałam skaracajacą się szyjkę a po lyzeczkowaniu jest ponoć jeszcze większy problem z jej skracanie i łudze się ze te kilka miesięcy coś zmienią. Dodatków po 1Wszym miałam problem z za cienkim endo i boję się że teraz może być jeszcze gorzej i wogole nie zajde . Chyba muszę sobie psychicznie trochę odpocząć bo już swiruje a latka lecą. Na 26.06 miałam termin porodu, już bym była na końcówce, nie wiem czy dam radę szybko się starać tym razem.
Ah bo Marcele to wulkany energii o specyficznym charakterku wiem bo też jestem MarcelaJestem jestem chociaż przyznam że bardzo rzadko i jak już chce coś napisać to zawsze "coś " Po czym zapominam co miałam napisać. Ostatnio szukałam czy @Takaja123 coś jeszcze pisze ale coś jej dawno tu nie widziałam, @Charlotte21 też chyba nie zagłada tyle co wcześniej a jestem ciekawa jak tam u niej
U nas noo to tak różnie, wzloty i upadki mój pierwszy dzień matki mogę zaliczyć do jednych z najcięższych dni w moim macierzyństwie -cały dzień płacz i marudzenie i tylko jedna drzemka w ciągu dnia -mam nadzieję że to w końcu zęby bo prawie 9 miesiecy Marcela ma a zero zęba ;p tak to rozwija się w zawrotnym tempie, staje na nogi już bez podparcia, myślę że lada chwila będzie chodzić . Ogólnie wulkan energii z silną osobowością i charakterkiem z niej
A jak u Ciebie? Kiedy się rozpakowujesz?
A to moje tornado :
Mojej córce też późno wychodziły zęby. Jakoś pierwszy wyszedł zaraz po roczku dopiero. Już chciałam do dentysty lecieć czy wszystko ok.