reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

W ogóle jak byłam dziś odebrać mała w przedszkolu to przedszkolanka podslyszala że gadam Z inną mama o szczepieniu i pytała czy się szczepimy. Jak powoedzialysmy że tak to naskoczyła na nas że to bezpłodność powoduje itp. oczywiście słuchaliśmy jej z przymrużeniem oka bo takie teorie też krążą.
Ale nie powiem mam stracha przed jutrem
Też słyszałam tą teorię o bezpłodności...

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które posiadają mutacje genetyczne. Jaką dawkę i jak stosujecie Acard? Cały cykl aż do @ czy od konkretnego dnia cyklu do @?

Melduję, że zarodek wciąż żyje, serce mu bije🙂 znowu miałam usg przez powłoki brzuszne, lekarka powiedziała, że ciężko zmierzyć bo się rusza ale odpowiada 7tygodniowi 🙂 u mnie noc trochę słaba, mało spałam, miałam trzy poważniejsze napady duszności i przybiegały do mnie pielęgniarki. Z tlenem się praktycznie nie rozstaję, a jak na 2min pójdę do łazienki i musze na ten czas zdjąć rurki to potem długo do siebie dochodzę.

reklama
Cześć :) byłam wczoraj u lekarza i potwierdziła moją ciążę 7w1d. Nie jestem w stanie w pełni się cieszyć ponieważ poprzednią ciążę poroniłam w 18w5d. Lekarz przepisała mi Luteine. Czy wy też ją przyjmowałyście? Przez całą ciążę czy tylko kilka tygodni? Dobrze się po niej czułyście, pomogła Wam? Pytam bo to moja pierwsza styczność z takim lekiem :)

Do góry