reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

W ogóle jak byłam dziś odebrać mała w przedszkolu to przedszkolanka podslyszala że gadam Z inną mama o szczepieniu i pytała czy się szczepimy. Jak powoedzialysmy że tak to naskoczyła na nas że to bezpłodność powoduje itp. oczywiście słuchaliśmy jej z przymrużeniem oka bo takie teorie też krążą.
Ale nie powiem mam stracha przed jutrem
Też słyszałam tą teorię o bezpłodności...

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które posiadają mutacje genetyczne. Jaką dawkę i jak stosujecie Acard? Cały cykl aż do @ czy od konkretnego dnia cyklu do @?

Melduję, że zarodek wciąż żyje, serce mu bije🙂 znowu miałam usg przez powłoki brzuszne, lekarka powiedziała, że ciężko zmierzyć bo się rusza ale odpowiada 7tygodniowi 🙂 u mnie noc trochę słaba, mało spałam, miałam trzy poważniejsze napady duszności i przybiegały do mnie pielęgniarki. Z tlenem się praktycznie nie rozstaję, a jak na 2min pójdę do łazienki i musze na ten czas zdjąć rurki to potem długo do siebie dochodzę.

reklama
Cześć :) byłam wczoraj u lekarza i potwierdziła moją ciążę 7w1d. Nie jestem w stanie w pełni się cieszyć ponieważ poprzednią ciążę poroniłam w 18w5d. Lekarz przepisała mi Luteine. Czy wy też ją przyjmowałyście? Przez całą ciążę czy tylko kilka tygodni? Dobrze się po niej czułyście, pomogła Wam? Pytam bo to moja pierwsza styczność z takim lekiem :)

Do góry