Gonzi
Fanka BB :)
No właśnie się boję że bardzo będzie mnie bolało i nie wytrzymamJa miałam bez znieczulenia ale tylko lekki dyskomfort czułam.
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie się boję że bardzo będzie mnie bolało i nie wytrzymamJa miałam bez znieczulenia ale tylko lekki dyskomfort czułam.
Nawet zalecająDziewczyny czy w cyklu po drożności można się starać? Mam planowaną drożność w kwietniu mam przyjść między 7-11 dc i myślę czy traktować ten cykl jako stracony?
Miód na moje uszyNawet zalecają![]()
Miód na moje uszy![]()
Wywołana, melduje sięPowiem Ci z doświadczenia - jeśli nie chcesz zeby w pracy zadawali jakieś pytania, to po prostu na wstępie pierwszego dnia im to powiedz. Powiedz ze to co przeżyłaś było dla ciebie ogromnym ciosem, że musisz sobie z tym poradzić i bardzo prosisz zeby zachowywali się naturalnie, żeby nie było jakiegoś głupiego milczenia jak wejdziesz itp. Mi to bardzo pomolo. Wiedziałam na kogo mogę liczyć w razie w, powiedziałam że jeśli będę potrzebowac rozmowy to sama przyjdę i zacznę ten temat. Dziewczyny zrozumiały, a mi to bardzo dużo dało
A sprawdzał lekarz czy przypadkiem nie zrobiły się zrosty skoro nie możesz zajść, a zawsze się udawało? Byla tu taka dziewczyna @olaa90 u której było identycznie - zawsze zachodzila w 1 cyklu, a po 2 poronieniu starali się kilka cykli i nic. Dopiero udrożnienie jajowodów pomogło. Ale może się odezwie w tej sprawie
24 dni po zabiegu to myślę że super ta beta jestnorm w tym temacie nie znajdziesz, bo zależy w którym tc bylo poronienie i każdy organizm inny, ale jak dla mnie wyniki jest super
Hey strasznie mi przykro, że cię to spotkalo...Hej dziewczyny, 16.02 dowiedziałam się, ze serduszko nie bije 10tc. 17.02 zabieg w szpitalu. Przez 3tyg krwawienia, potem tydz spokoju i znów krwawienie. Lekarz stwierdzil, ze mnie dobrze oczyścił a ja krwawie nadal. [emoji849] dostałam na 3 dni duphaston a po tych trzech dniach przyszło znów... krwawienie. Teraz w poatek mam brać antykoncepcyjne a 09.04 kontrola...
Cała ta sytuacja mnie wyprowadziła z całkowitej nadziei na dzidziusia. Starania chcielibyśmy zacząć a tu dupa.
Help [emoji3531][emoji256]
Mi wstrzyknęli przez weflon znieczulenie, chwilę jeszcze wszystko widziałam i czułam a potem odpłynęła. Więc nic kompletnie nie czułam, jak skończyli to się przebudziłam ale byłam trochę nieprzytomna, i takie przebłyski pamiętam a później na sali już jak się obudziłam [emoji846] nie ma się czego bać [emoji16] pomyśl sobie że to kolejny krok w stronę dzidziusia [emoji8]Rozumiem. Ja mam mieć po porostu drożność i zastanawiam się jakie są opcje znieczulenia. Czytałam że są jakieś ale że niektórzy nie korzystają. Wolałabym nie cierpieć już więcej bo potem siedzi mi to w głowie i już psychicznie jestem zmęczona. Ale nie wiem jakie są opcje i z czym to się wiąże. Z lekarzem będę gadać o tym dopiero jak przyjdzie okres więc pewnie dopiero za jakieś 10-12 dni.
Ja bym poszła do innego lekarza, u mnie oczyściło się samoistnie, nie był potrzebny zabieg i plamilam całe 4tygodnie ale u Ciebie to aż za długo trwa. Skonsultuje z kimś jeszcze jak masz możliwość, zawsze to dwie opinie [emoji846]Hej dziewczyny, 16.02 dowiedziałam się, ze serduszko nie bije 10tc. 17.02 zabieg w szpitalu. Przez 3tyg krwawienia, potem tydz spokoju i znów krwawienie. Lekarz stwierdzil, ze mnie dobrze oczyścił a ja krwawie nadal. [emoji849] dostałam na 3 dni duphaston a po tych trzech dniach przyszło znów... krwawienie. Teraz w poatek mam brać antykoncepcyjne a 09.04 kontrola...
Cała ta sytuacja mnie wyprowadziła z całkowitej nadziei na dzidziusia. Starania chcielibyśmy zacząć a tu dupa.
Help [emoji3531][emoji256]
A poco antykoncepcyjne tabletki?Hej dziewczyny, 16.02 dowiedziałam się, ze serduszko nie bije 10tc. 17.02 zabieg w szpitalu. Przez 3tyg krwawienia, potem tydz spokoju i znów krwawienie. Lekarz stwierdzil, ze mnie dobrze oczyścił a ja krwawie nadal.dostałam na 3 dni duphaston a po tych trzech dniach przyszło znów... krwawienie. Teraz w poatek mam brać antykoncepcyjne a 09.04 kontrola...
Help![]()