reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie teraz jest lepiej na zaspie, nie zakaz nacinania tylko ochrona krocza jak się da, duża pomoc w porodzie sn różnymi metodami w różnych pozycjach itd. Pierwszy raz widzę opinie że to dużo gorzej wg kogoś.
Wiesz ja na Zaspie byłam już teraz ponad 8 lat temu za innego ordynatora. Teraz ponoć jest dużo gorzej, mocne parcie na SN, zakaz nacinania krocza...
Ponad rok temu byłam w wojewódzkim i byłam bardzo zadowolona z opieki, ale oddział jest okropny i stary i jedzenie paskudne za to [emoji85]

reklama
Właśnie teraz jest lepiej na zaspie, nie zakaz nacinania tylko ochrona krocza jak się da, duża pomoc w porodzie sn różnymi metodami w różnych pozycjach itd. Pierwszy raz widzę opinie że to dużo gorzej wg kogoś.

Jeśli zwlekają z cc do ostatniej chwili i położne dostają opr za nacięcie krocza to dla mnie nie jest to zmiana na plus :) I to nie są opinie z internetu tylko wynikające z rozmowy z dwoma niezależnymi od siebie lekarzami położnikami.

Zagrożenie porodu przedwczesnego mialam. Slracajaca szyjka. Zapalenie miedniczek nerkowych. Mialam.zalecenie lezenia. Co obecnie sie mniej juz praktykuje. 🤔 skorzystałam. Balam się ze zaszkodze.
Masakra. Mi się szyjka od ostatniej wizyty skróciła i już mam schizy, ze czeka mnie to samo :( na razie mam codziennie leżeć 2 razy po 1,5h. Oby to coś dało 🙏

Masakra. Mi się szyjka od ostatniej wizyty skróciła i już mam schizy, ze czeka mnie to samo :( na razie mam codziennie leżeć 2 razy po 1,5h. Oby to coś dało [emoji120]
Robiłaś posiewy z szyjki lub pochwy i z moczu? Sprawdź jak najszybciej czy nie masz bezobjawowej infekcji. Zrób crp i sprawdź, czy nie robi się gdzieś w organizmie stan zapalny

Dziewczyny czy wykonywałyście badania po poronieniu ze strony test..dna..
Jeśli tak to co zamawiałyście?
Tak, dużo nas tu zamawiało, zwykle pakiet na trombofilie wrodzona. Ale oni mają też szerszą ofertę i jak się chce jeszcze coś zbadać, to warto sprawdzić czy nie ma jednego większego pakietu (np. trombofilia i celiakia dużo bardziej się opłaca w jednym pakiecie niż potem dorabiać celiakię osobno).

reklama
Do góry